adipo

New member
../images/Emo35.gif

איך מתמודדים עם מוות של שני אנשים בו זמנית? ... הבוקר נפטר סבא של חבר יקר והערב הוא התבשר שגם הסבתא נפטרה, מצער. איזה מטורף זה לאבד שני אנשים קרובים בבת אחת. איזה מטורף זה בשביל אבא שלו, הבן שלהם, לאבד בן רגע את שני הוריו. איזה מטורף זה לאבד אותם אחרי שאיבדת דודה בצונאמי. צרות, כנראה, באמת באות בצרורות, אבל אצלם זה צרורות בריבוע... סתם תהייה...

Mנטה

New member
זה באמת נורא קשה.

לפני כמה שנים ליויתי חבר קרוב בפטירה של 2 הוריו תוך חודש אחד. יום השלושים של האחד היה יום הלוויה של השני. בחודש שעבר בין לבין, הם עשו תורנויות בבית החולים. זה היה מאוד קשה. אנשים שונים מגיבים לזה אחרת ואין לדעת מה ואיך. ממקום לגמרי אחר, אני יכולה להגיד, שהיתי מעדיפה את זה ככה מאשר לעבור את ה-10 שנים התרוצצויות בבתי חולים שעברנו במשפחה שלי בשנים האחרונות של הסבים שלי.

צימעס

New member
נורא נורא מרגש לי לשמוע על בני זוג

שהזדקנו יחד, ומתו יחד. הנה צד אחד טוב של זה. הדודה של מי - של האבא? אחות של אחד מהסבא/סבתא?

האגס 1

New member
החיים שלו לאחר מכן

לא יהיו אותו הדבר, אבל לא רק במובן שאנחנו רגילים לחשוב עליו: ייתכן שאחרי שהוא ייתאושש (וזה בהחלט יכול לקחת הרבה זמן, בתהליך ארוך והדרגתי) הוא כבר ייתמודד םע אתגרים ועם קבלת החלטות בדרך אחרת - פתאום הכל היה הרבה יותר "קטן עליו", פתאום דברים שהיו כל כך מאיימים יהיו הרבה יותר קלים להתאתגרות, אם הם לא כרוכים בשאלה של חיים ומוות. עד כמה הוא היה קרוב לאותם סבא, סבתא ודודה?

למעלה