• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
../images/Emo35.gif

האם ניתן לתקשר עם אנשים שעברו לעולם הבא? איך עושים זאת? אני מרגישה צורך עצום לתקשר עם מישהו שעבר לעולם הבא, צורך שלא מניח לי.... לא בטוחה שהשאלה מתאימה לפורום הזה אבל לא ענו לי בפורום אחר...

Liron01

New member
לא כדאי

לדעתי זו טעות לתקשר עם מי שעבר מכאן. זה מאוד פוגע בו ומעכב אותו בתהליך ההתפקחות שלו. נשמות שיצאו מהעולם עוברות תהליך קשה בדרך כלל של הבנה מאיפה יצאו ומה מהותה של האמת והמציאות שלהן באותו רגע. קשה להן גם ככה ושליפה שלהן ממצב כזה פוגעת בהן. אני מבינה את הגעגוע, ואת הצורך לשמוע שאותו אדם נמצא במקום טוב, אבל אני מאמינה בהפרדה בין העולמות... מעניין אותי גם מה יש לאחרים לומר בעניין...

גריני

New member
דעתי שונה

למרות שאכן מקובל לחשוב שזימון נשמות מתים מפריע להן במסען וכו', ככל הידוע לי זה פשוט לא נכון. אם הנשמה לא יכולה להגיע, מכל סיבה שהיא - היא פשוט לא תגיע....אבל אם עבר פרק זמן ארוך מספיק מזמן המוות (לדעתי שנתיים ויותר) - אין בכך כל בעייה. יחד עם זאת, מניסיוני - המפגש הזה הוא די מתסכל. משום שאנחנו נשארים עם הזכרונות שלנו על מי שהלך, ומצפים "לפגוש" את אותה האישיות, ומה שמתקבל בתיקשור עם נשמה הוא דבר שונה לחלוטין, משום שברגע שהם עוברים לממד אחר ההשקפה שלהם משתנה לגמרי. לדעתי, הקשר הטוב ביותר עם קרובינו שמתו יכול להיות בזמן חלימה שלנו. ניתן לבקש מאותו קרוב שיבוא לחלום שלנו. במידה וזה אפשרי - זה ייעשה ובדר"כ ישאיר תחושה הרבה יותר טובה מכל תיקשור שהוא.

Liron01

New member
אבל מה עם

אבל מה עם אותה תקופה שבה הנשמה בעצם "מבינה" איפה היא, מה המהות שלה ומה היא צריכה לעשות בשביל להמשיך הלאה? התהליך המתקן שהיא עוברת... זה זמן שבו היא לא בדיוק "סגורה על עצמה" וקל להסיח אותה ולבלבל, ואז היא נשארת זמן ארוך יותר במצב שבין החיים הגשמיים שלה לבין תהליך הלמידה וההמשכיות...

LCA

New member
../images/Emo45.gif

אותה נשמה שאני רוצה לתקשר איתה עברה מהעולם לפני כ-3 שנים. אני רוצה לדעת אם טוב לו איפשהו ולבקש ממנו לשמור עליי, ככה יהיה לי יותר קל לשחרר אותו.

ואם אני מזמינה את אותה קרובה, האם

היא תגיע כפי שהיתה במציאות או ב"צורה" אחרת? מאוד מעניין אותי הנושא!!

גריני

New member
בהתנסות שלי

הקרובים שהגיעו, ניתן היה "לזהות אותם" עפ"י המילים שהם בחרו, או שמשהו בצורה התקשורת איתם הראה שדבר מה מה"אישיות" אותה היכרנו כשהם היו כאן, נשאר כשהיה. אבל אם אפשר לקרוא לזה "השקפת העולם" השתנתה לחלוטין! כולם אמרו שטוב להם איפה שהם נמצאים, כולם אמרו שהם שמחים לבוא, שמחים שקראנו להם, אבל התשובות לשאלות יותר ספציפיות קשות מאוד כי הם לא באמת מתערבים בחיים שלנו כעת, את מבקשת עצה על משהו מסויים? מקבלת תשובה "רק את", כל שאלה שנשאלת מוחזרת אלינו - משום שאנחנו אחראים על עצמנו ועל החיים שלנו. אני מאמינה שהם כן עוזרים לנו משם, אבל העזרה נעשית בדרכים עקיפות והם לעולם לא יגידו לנו מה עלינו לעשות, גם לא בצורת המלצה. לכן אמרתי, שהתקשורת איתם די מאכזבת, מבחינה מסויימת. מבחינה אחרת - הידיעה שהם נמצאים במקום כלשהו, ולא נעלמו להם לאיזה "חור שחור" - אותי מאוד עודדה.

תודה גריני ../images/Emo13.gif

באמת חבל שהישות לא ממליצה מה לעשות, ביחוד זו שאני מעוניינת לתקשר עימה...

גריני

New member
נסה לתקשר עם המלאך השומר שלך../images/Emo8.gif

המלאך השומר שלך הוא החלק ה"גבוה" - הרוחני שלך והוא זה שאמור לייעץ לך ולעזור לך, והוא לא רק אמור - הוא גם עושה זאת, רק שאנחנו לא תמיד מבינים את השפה שלו.... כי הוא מדבר בשפת רמזים בדר"כ, למשל בשפת "צירופי המקרים"...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

ניסיתי לפני השינה "לקרוא" לאותה ישות, אך גם המלאך השומר שלי לא הגיע (או שמא זו מלאכית
) בעיקרון, האם אותם עצות ורמזים יכולים להגיע גם כחלום שפירושו הוא המלצה? קרו לי לאחרונה כל מיני "צירופי מקרים", רק חלקם כבר שכחתי וחלקם איני יודעת כיצד לפרש, למרות המחשבה העמוקה שהקדשתי לכך...

גריני

New member
חלומות זו דרך התקשור הטובה ביותר../images/Emo70.gif

כך שהתשובה לשאלתך - בהחלט כן! אם מתאים לך, כתבי את אותם צירופי מקרים, ננסה לעזור לך לפענח את המשמעות שלהם.

../images/Emo127.gifדרך נוספת לתקשר עם עצמנו../images/Emo127.gif

דרך נוספת לתקשור עם האני הפנימי שלנו היא טכניקה מקסימה שלמדתי לפני שבוע, ואני מביאה אותה לפניכם לאחר התנסות מדהימה שהיתה לי: מכינים מראש דפים גדולים, משהו כמו a3 או דפי ציור וצבעים. ואז קודם מרפים את הגוף בעזרת מדיטציה קצרה של עשר דקות לערך, לאט לאט מרפים כל חלק בגוף החל מאצבעות הרגליים ועד שיער הראש, באמצעות נשימות ותוך הקשבה והרפיית חלקי הגוף הנוקשים, כל אחד בדרכו הוא. כאשר אנו רפויים, מזמנים את הילד הפנימי שבנו, אלא שלא מבקשים לראות צורות או תמונות, נותנים לו להיות נוכח כפי שהוא, מרגישים את הנוכחות ללא צורך בתמונה ברורה אלינו, פשוט מאפשרים לו להיות נוכח. כמובן שאם מצטיירת תמונה כלשהי זה מצוין אבל, לא חובה. חוזרים לכאן ועכשיו וניגשים לדפים והצבעים, בוחרים צבעים ביד שמאל, ומציירים את הילד/ה כפי שהוא התגלה לנו בזמן המדיטציה, הכל ביד שמאל! לאחר שקיבלנו את התמונה הזו, אנו לוקחים כלי כתיבה, ושואלים שאלה ביד ימין, בכתב, כאשר את התשובה אנו רושמים ביד שמאל. אנו פשוט מנהלים דו שחי בין ימין לשמאל, כאשר ימין שואלת ושמאל עונה. מה שמתגלה שם, פשוט מדהים. נסו ותיהנו, לפחות כמוני
ולולישכוח לצפר חוויות

למעלה