D double O S New member 19/9/04 #3 יאאא העץ הנדיב../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif../images/Emo96.gif
H h i l l e r New member 19/9/04 #4 והשאלה שלי- איך חוזרים מהכרטיס האישי הישן שוב לכרטיס האישי החדש? ביטלתי בחדש כמה אופציות והישן חזר..
ס סירופ מייפל מקולקל New member 19/9/04 #5 אמ היה לך את הכרטיס החדש כי פתחת קומונה. פשוט גש לעמוד הקומונות ושנה שם את כרטיסך האישי (תוסיף פריטים/אופציות וכו'..)
אמ היה לך את הכרטיס החדש כי פתחת קומונה. פשוט גש לעמוד הקומונות ושנה שם את כרטיסך האישי (תוסיף פריטים/אופציות וכו'..)
נ נילס האוסטרי New member 19/9/04 #6 איך זה יכול להיות?? אם פותחים קומונה אז ישר עוברים לכרטיס החדש אז איך זה חזר לך לישן?????? איזה אופציות שיניתי? אני רוצה לדעת! אני רוצה לחזור לכרטיס הישן!
איך זה יכול להיות?? אם פותחים קומונה אז ישר עוברים לכרטיס החדש אז איך זה חזר לך לישן?????? איזה אופציות שיניתי? אני רוצה לדעת! אני רוצה לחזור לכרטיס הישן!
H h i l l e r New member 20/9/04 #7 ביטלתי את כל האופציות בדף של התחביבים/מאמין ב../מקצוע/רוצה לטייל ב.. ואת ההורסקופ, הקישור לקומונה לבלוג וכו'.
ביטלתי את כל האופציות בדף של התחביבים/מאמין ב../מקצוע/רוצה לטייל ב.. ואת ההורסקופ, הקישור לקומונה לבלוג וכו'.
S swirrrly New member 20/9/04 #13 האמת, ../images/Emo118.gif הייתי מסתפקת בחדש אם רק היה בו "ההודעות שלי"...
H h i l l e r New member 20/9/04 #10 אולי כי לא בטלת הורוסקופ ומקצוע אזור מגורים וכו'.. תבטלי הכל חוץ ממה שחובה.