WallFlower

New member
../images/Emo35.gif

טוב, השנייה חזרתי מטסט (שאגב התריעו לי עליו שעה קודם) ויש לי שתי שאלות - קודם כל, במהלך הטסט הבוחן לא אמר כלום...ממש כלום - סימן טוב או רע? ובאיזה שהוא שלב היה נדמה לי שהוא רצה ללחוץ על הבלם אבל עכשיו כשאני נזכרת בזה הרגל שלו כיוונה לגז - מה לעזאזל? הם עושים כאלה דברים? הוא לא אמור לומר לי לנסוע או משהו אם הוא רוצה שאני אזדרז?
... אוףףףףףף...אין לי אפילו תחושה אם עברתי או לא כי סה"כ היה בסדר אבל נדמה לי שהתקרבתי יותר מדי למכוניות חונות והייתה לי בעיונת עם הקלאץ' פעם או פעמים... אוףףףף...

FreakStyler

New member
אממממממ

בדרך כלל טסטרים לא אמורים להגיד כלום (הם סנובים ומגעילים בדרך כלל) אבל נראה לי מאוד שעברת כי אם הייתה איזה טעות רצינית הוא היה מגיב או משו...... ובעיונת עם הקלאץ' קורה לכולם, גם לנהגים מנוסים..... הקיצר אני לא רואה כל סיבה שלא עברת! מאחלת לך בהצלחה אחותי!! מחזיקה אצבעונות (גם ברגליים!)

WallFlower

New member
חחח...בלי עין הרע ../images/Emo57.gif

טפו טפו טפו... תודה... אוף...עכשיו צריך לחכות עד 16:00

Krishi

New member
אם הטסטר לא אמר שום דבר..

זה סימן טוב מאוד... יש לי תחושה שעברת... טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה

yoo

New member
אני חושב ש....

אם לא היה לו מבט מבוהל בעיניים, הוא לא הזיע בטירוף ופלט כל שנייה מלמול שנשמע כמו "את משוגעת? את משוגעת?, את דפוקה!!" אז זה בסדר...

WallFlower

New member
כןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif

הרגע סיימתי לדבר עם המורה שלייייייי!!!! אני כל כך שמחההההההההההה חחחח... הוא אמר שהבוחן הזה קשה...
ואו, אני כלכךךךךך שמחההההההה!

sattla

New member
../images/Emo49.gif

ראיתי שעברת רק רציתי להגיד לכולם ש, אם הטסטר לא אומר כלום אז כאילו עוברים בטוח? מה זה השטויות האלה
הוא יכול להכשיל על איתות+מראות+נסיעה בשמאל+הססנות\מהירות או על כל אחד בנפרד ולא להגיד כלום במשך כל השיעור. אז איך יודעים אם עוברים או לא?..

Krishi

New member
אממממ...

אני לא אמרתי שעוברים בטוח.. אמרתי שזה בהחלט סימן טוב... כי תשמע בדרך כלל אם הטסטר לא אומר כלום זה לפחות אומר לך שהוא לא מעיר לך על דברים מסויימים וזה כבר נותן הרגשה יותר טובה... אבל הוא בהחלט יכול לא להגיד שום דבר ולהכשיל על דברים קטנים... לא פסלתי את האפשרות הזאת..

למעלה