../images/Emo35.gif

מי מכיר מקום או מישהו שידע לאבחן דיסלקציה בגיל מבוגר (לא ילדים)?

גרא-

אני בת 33 , אני מאמינה שאני צריכה ייעוץ דידקטי.. יש לי את הקושי לקרוא מאמרים ארוכים... לקרוא ספרים - למרות שזו אהבתי הגדולה - אבל אני לא מצליחה.. אני קופצת שורות על מנת להגיע לסוף ... אחכ כמובן קשה לי להבין כי קפצתי שורות... אין לי ריכוז.... אין לי הרגלי למידה.. כיום אני סטודנטית למשפטים שנה א' לבחינות למדתי כמו שלא למדתי בחיי לשום בחינה. ידעתי הכל... הכל... כך הרגשתי גם בבחינה עצמה... לא מיהרתי קראתי את התשובות שוב, סדקתי שלא פיספסתי כלום... הייתי מסופקת, הייתי בטוחה שרב הציונים שלי לא ירדו מ- 90 . הממוצע הסופי היה 8.2 - לא רע אבל אני בטוחה שהיתה בעיה בהבנה שלי ביכולת שלי .... אני רוצה להצליח . מקווה שהייתי ברורה יותר. מקווה שתוכלו לעזור ... אודה מראש. דניאל

גרא.

New member
דנדוש,לפני איבחון,יכול להיות שיש לך

בעייה של מיקוד ראייה? עברת אי פעם אבחון ראייה? או שאת כבר אבו ארבע?

../images/Emo22.gif

אין לי בעיית ראייה גם זה נבדק... הבעיה היא בקפיצ אותיות ו/או שורות בראייה, אלא אני פיזית עוברת משורה אחת לחמישית... מפספסת לעיתים מידע רלוונטי, כאילו מישהו מבקש ממני למהר....

גרא.

New member
דנדוש, לבטח יהיה טוב,השאלה היא רק

מתי.לדעתי כדאי לך לפנות לאבחון דידקטי מקיף במסגרת "ניצן" שיש כנראה גם בפ"ת, אבל בוודאי בתל אביב..ולאור הממצאים שלהם, תשקלי את האפשרות לעשות בחינה פסיכולוגית אצל פסיכולוג חינוכי מומחה, שרק הוא ע"ם התקנות רשאי להמליץ לך על הקלות בלימודים עקב סנדרום של דיסלקציה.

למעלה