C coolit New member 10/8/03 #5 ../images/Emo23.gif .... ../images/Emo65.gif .... ../images/Emo77.gif .... ../images/Emo20.gif קובי... היום יש לך בר מצווה. ואתה כבר לא ילד, וכבר לא קטן (אני מקווה.. שתגדל קצת.. ), ואתה גדול ובוגר ואחראי למעשיך! אז זה יום נורא נחמד. לפיכך רציתי לאחל לך: ~ ~ ~ ~ יום ~ ~ נעים ~ ~ ~ ~ ~ או במילים אחרות: י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ושתזכה לשנים ארוכות ומאושרות מ ז ל ט ו ב רק מזל טוב.
../images/Emo23.gif .... ../images/Emo65.gif .... ../images/Emo77.gif .... ../images/Emo20.gif קובי... היום יש לך בר מצווה. ואתה כבר לא ילד, וכבר לא קטן (אני מקווה.. שתגדל קצת.. ), ואתה גדול ובוגר ואחראי למעשיך! אז זה יום נורא נחמד. לפיכך רציתי לאחל לך: ~ ~ ~ ~ יום ~ ~ נעים ~ ~ ~ ~ ~ או במילים אחרות: י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח שכל משאלותיך יתגשמו לטובה ושתזכה לשנים ארוכות ומאושרות מ ז ל ט ו ב רק מזל טוב.
H HaMsTeR New member 10/8/03 #6 קוווובייייי!../images/Emo118.gif מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב!בלון| אני לא אעשה עכשיו משהו מאגניב, כי ארררר... יש פה אנשים. (אנשים= גל, רוני, נדב, אנה ורותם) אבל אני מאחלת לך המון המון המון מזל טופים^_^ ואני אוהבת אותך מאוד, חמוד
קוווובייייי!../images/Emo118.gif מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב!בלון| אני לא אעשה עכשיו משהו מאגניב, כי ארררר... יש פה אנשים. (אנשים= גל, רוני, נדב, אנה ורותם) אבל אני מאחלת לך המון המון המון מזל טופים^_^ ואני אוהבת אותך מאוד, חמוד
ק קובי גין New member 10/8/03 #10 ../images/Emo51.gif גוני ../images/Emo160.gif לא ממש אכפת לי אם הברכה מושקעת העיקר הכוונה והעיקר שתכנסי כבר לאייסיקיו המזורגג חמודה
../images/Emo51.gif גוני ../images/Emo160.gif לא ממש אכפת לי אם הברכה מושקעת העיקר הכוונה והעיקר שתכנסי כבר לאייסיקיו המזורגג חמודה
ק קובי גין New member 10/8/03 #8 ../images/Emo51.gif ברית ../images/Emo160.gif ממש מתוק מצידך לפתוח לי שרשור(עזבי את העובדה שאמרתי לך לפתוח)
../images/Emo51.gif ברית ../images/Emo160.gif ממש מתוק מצידך לפתוח לי שרשור(עזבי את העובדה שאמרתי לך לפתוח)
T Toujours Pur New member 10/8/03 #9 מזזזל טוווב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif האפי בר מצווה!!
מזזזל טוווב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif האפי בר מצווה!!
כ כבשה מייללת לירח New member 10/8/03 #13 מזל טוב קובי! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo29.gif
O oO yUvAl Oo New member 10/8/03 #15 ../images/Emo77.gifמזל טוב קובי../images/Emo70.gif|בלון../images/Emo41.gif שמחות והילולות
S Silver Fox New member 11/8/03 #16 מזל טוב קוביייייי!../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif בר מצווה זה נורא נורא מיוחד! המון המון מזלטובים! אז... מ ט ו ס ז ע י ר ל ל א ט י י ס (מטוס זעיר ללא טייס אם לא הבנת)
מזל טוב קוביייייי!../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif בר מצווה זה נורא נורא מיוחד! המון המון מזלטובים! אז... מ ט ו ס ז ע י ר ל ל א ט י י ס (מטוס זעיר ללא טייס אם לא הבנת)
מ מיצי הפסיכופת New member 11/8/03 #17 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo150.gif../images/Emo108.gif מקווה שיצא טוב..................מזל טוב קובי
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo150.gif../images/Emo108.gif מקווה שיצא טוב..................מזל טוב קובי