מעשנים אותו, נוסעים עליו, משחקים איתו ולובשים אותו. מה זה?
ח חנה123 New member 4/2/03 #1 ../images/Emo35.gif מעשנים אותו, נוסעים עליו, משחקים איתו ולובשים אותו. מה זה?
G givhaton New member 4/2/03 #2 !!!!!!!!1 חידה יפה מאוד מעוררת מחשבה מפעילה תאים ... רק חבל שלא הצלחתי לפתור אותה
D djdror New member 4/2/03 #3 ../images/Emo62.gif סם הזיה. אחרי שמעשנים אותו אין בעיה לנסוע עליו, לשחק איתו, ואפילו ללבוש אותו
F Fingertip New member 4/2/03 #4 ../images/Emo62.gifאולי... עור? אני חושב שעל מנת לעבד עור, צריך להעביר אותו בעשן או משהו כזה. נוסעים על מושבים מעור. משחקים עם כדורגל עטוף בעור. לובשים עור. אהד.
../images/Emo62.gifאולי... עור? אני חושב שעל מנת לעבד עור, צריך להעביר אותו בעשן או משהו כזה. נוסעים על מושבים מעור. משחקים עם כדורגל עטוף בעור. לובשים עור. אהד.
L lizaliz New member 5/2/03 #11 ../images/Emo128.gif אבל קרוב... (אני חברה שלה והיא סיפרה לי את התשובה)...
F Fingertip New member 5/2/03 #13 ../images/Emo62.gifאני יודע! רק אין לי מושג איך מעשנים אותו... התשובה היא: גולף נוסעים עליו - מכונית גולף. משחקים - די ברור. לובשים - חולצת גולף וכו' אהד.
../images/Emo62.gifאני יודע! רק אין לי מושג איך מעשנים אותו... התשובה היא: גולף נוסעים עליו - מכונית גולף. משחקים - די ברור. לובשים - חולצת גולף וכו' אהד.
D djdror New member 6/2/03 #16 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד וואלה אני חשבתי על זה ולא הצלחתי. דרך אגב - אתה יכול להסביר את הדרך שהגעת לתשובה?
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד וואלה אני חשבתי על זה ולא הצלחתי. דרך אגב - אתה יכול להסביר את הדרך שהגעת לתשובה?