../images/Emo35.gif

שלושה גברים נןסעים עם נשותיהן לטיול, במהלכו הם מגיעים לנהר, שחייבים לחצות על גשר. בגשר עוברים רק שני אנשים. אולם ברם אך אבל, הגברים הם קנאים מאוד מאוד ולא ירשו שהאישה שלהם תשאר עם גבר אחר ללא נוכחותם.... איך יעברו כולם הנהר ?

zoharch

New member
../images/Emo62.gif

זוג א´ עובר. זוג ב´ עובר. זוג ג´ עובר.

zoharch

New member
גמל כימי היקר!!! אמרתה שגבר לא ישאי

ר את אישתו אם גבר זר, לבד. אבל שני גברים ואישה (של אחד מהם), לא סותר את ההנחיה הראשונה!!! או שפשוט, לא להוציא את הנשים מהבית, שלא תראנה אור שמש או חל-וחסיסה, את השכן ממול
)

אם כבר, אז כבר

אמרתי שאסור שתהיה אישה עם גבר זר. זה שיש שם עוד גבר גם לא סותר את ההנחיה הראשונה שלי

hirshfe

New member
פעם ראשונה שלי

אז ככה גבר א´ עובר עם גבר ב´ גבר א´ חוזר גבר א´ חוזר גבר א´ עובר עם אישתו גבר ב´ חוזר גבר ב´ עובר עם אישתו גבר ב´ חוזר גבר ג´ עובר עם אשיתו אחד מן הגברים עבורים כדי להביא את גבק ב´

../images/Emo128.gif

כי ברגע שאחד מהגברים בסוף חוזר כדי לקחת את גבר ב´, אישתו של אותו אחד נשאר לבד עם הגבר השני...

zoharch

New member
נו, עכשיו זה שונה:)

בדיוק כמו ביום, אלא שעכשיו הם מושכים 2 חבלים דקים, האחד נשאר מתוח בין קצוות הגשר והשני קושרים לפנס ולחבל הראשון. הזוג השני, מושך את הפנס חזרה, גם הזוג השלישי, מושך את הפנס ועובר את הגשר, עם כל הציוד .

zoharch

New member
טוף נו ../images/Emo13.gif

נשים א´ ו ב´ עוברות אישה ב´ חוזרת נשים ב´ וג´ עוברות אישה ג´ חוזרת גבר ג´ ואישה ג´ עוברים גבר ג´ חוזר גבר ג´ ו ב´ עוברים אישה א´ חוזרת גבר א´ ואישה א´ עוברים

Jelly Beans

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo60.gif

נראה לי.. כי אם בשלב הראשון 2 נשים הולכות.. אז נשארים 3 גברים ואישה ויהיה כסחחחחחח ואם בכל זאת זה נכון.. אז גם שלי נכון

../images/Emo128.gif, אבל לא מהסיבה הזאת ../images/Emo13.gif

כשגבר ג´ ואישה ג´ עוברים, אז גבר ג´ נמצא "שם" עם שתי הנשים האחרות שהן לא אישתו.... רצח... רצח ...

לאאאאא זה עדיין ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo13.gif

סליחה על הבילבול

and§torm§

New member
אני לא חושבת שזה אפשרי../images/Emo26.gif

חייב לצאת מצב שגבר יהיה עם שתי נשים (שאחת מהן היא אישתו) אחרת אין פתרון... אני חושבת!

למעלה