הבהרות... לטוטי אין שום נכות (אבל רעיון נחמד) ניצה לא מניחה שום עצם על הדלגית (כולל עצמה) בהצלחה...
T the predator New member 5/12/02 #19 הבהרות... לטוטי אין שום נכות (אבל רעיון נחמד) ניצה לא מניחה שום עצם על הדלגית (כולל עצמה) בהצלחה...
P Prophet New member 5/12/02 #23 ../images/Emo62.gif נזכרת להגיד עכשיו... הפיתרון הכי אפשרי הוא שהדילגית נמצאת צמוד לקצה של החדר (במקרה הזה- הקיר...)
../images/Emo62.gif נזכרת להגיד עכשיו... הפיתרון הכי אפשרי הוא שהדילגית נמצאת צמוד לקצה של החדר (במקרה הזה- הקיר...)
T the saiyan prince New member 5/12/02 #25 תאמין לי לניצה יש פיסטול וזהו עזוב אותך מלהצמיד לקיר דברים
S swirrrly New member 5/12/02 #26 אני מציעה במקום קיר ../images/Emo118.gif שניצה שוכבת על הרצפה ומצמידה אליה את הדלגית.. למרות שאז אפשר לקפוץ מעל ניצה.. בכל מקרה, יש לי כלל בקשר לחידות: תמיד לפתור אותן רק עם מה שמוצע בחידה, ובחידה לא הוזכר שהן שחקו בדלגית בתוך חדר...
אני מציעה במקום קיר ../images/Emo118.gif שניצה שוכבת על הרצפה ומצמידה אליה את הדלגית.. למרות שאז אפשר לקפוץ מעל ניצה.. בכל מקרה, יש לי כלל בקשר לחידות: תמיד לפתור אותן רק עם מה שמוצע בחידה, ובחידה לא הוזכר שהן שחקו בדלגית בתוך חדר...
S swirrrly New member 5/12/02 #29 בדיוק! ../images/Emo118.gif הכי מחשבה יצירתית זה להשתמש במה שקיים כדי להגיע לפתרון, מאשר ליצור גורם חדש... =/
בדיוק! ../images/Emo118.gif הכי מחשבה יצירתית זה להשתמש במה שקיים כדי להגיע לפתרון, מאשר ליצור גורם חדש... =/