• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

gal-or

New member
סבירות יחסית נמוכה.

מתנדב יקר, בMI הדופק ולחץ הדם לא קובעים! עדי

gal-or

New member
סבירות יחסית נמוכה

מתנדב יקר, הדופק ולחץ הדם בMI לא ממש קובעים. עדי

nsr

New member
עוד

מכיוון שאמרו לי שהבאתי תמונה חלקית אז.... האישה לא עברה ניתוח לאחרונה היא לא סובל ממחלות היא לא לוקחת תרופות, חוץ מאקמול פה ושם אין רגישות ידועה, והיא לא אכלה משהו חריג בזמן האחרון.

gal-or

New member
עוד משהו,

דרך אגב: את מה שאמרתי שמעתי מרופא שאמר: "ראיתי חולים שעברו התקפי לב כשהיה להם לחץ דם גבוה, לחץ דם נורמלי ולחץ דם נמוך. כמו כן ראיתי חולים עם דופק איטי, נורמלי ומהיר." חסרים פרטים כמו גיל ועל איזה רקע היא באה (נפילה, תלונות( עדי

nsr

New member
../images/Emo35.gif

מכיוון שהפורום די מת בזמן האחרון, חשבתי על לעשות לו מעין "החייאה". אני הולך לרשום חידה שחשבתי עליה. אני לא פאראמדיק, או רופא, מקווה להיות, ככה שהחידה לא תיהיה בלתי פתירה או משהו כזה. החידה: אתם יושבים לכם במשמרת משחקים שש-בש עם אחד המתנדבים שפתאום נכנסת אישה מזיעה, חיוורת מאוד, מתנשפת. המדדים הם: נשימות :27 בדקה דופק: 136 לחץ דם: 90/50 מה לדעתם יש לה? דני, אתה אל תענה על זה!! אם לא ברור לך למה תפנה אליי :)

gal-or

New member
ייתכן שמדובר בHY-

אבל על כל פנים, מה היא התלוננה? עדי

nsr

New member
נו טוב

טוב נו זה בטח הולך להרוס את החידה אבל מילא... היא מתלוננת על כאבי בטן קשים, וכאבים בשכמות. והיא בת 27

nsr

New member
../images/Emo1.gif

שיהיה לכולם לילה טוב :) תשנו על זה
נ.ב אני מצטער אם זה נראה שאני "מתפלצן" עליכם, אם כן אני מצטער מעומק ליבי

שכחתי להוסיף-

אם קורה כזה מקרה (או לחילופין- מגיעים למקרה שכזה) אז זו נסיעה דחופה כי זה מצביע על החוסר יציבות של החולה, בעיקר אם הנסיעה היא של אמבולנס רגיל ולא של נט"ן. אבל ת´כלס צריך למשש את הבטן ולבדוק, הכל לפי התנאים בשטח ולפי תחושה. לא כ"כ חוכמה לקחת מקרה כזה בצורה תיאורטית.

nsr

New member
~~~

עדיין לא עליתם על זה. צדקתם בזה שהאישה בהלם, אבל השאלה היא ממה ?
יש עוד רמז אחד שאם אני אתן אותו זה יהיה כמו לגלות את החידה ככה שזה הורס.

קצת סדר

הסימנים הראשונים שהזכרת הם המראים על סימני ההלם, הכאבים בבטן ובשכמות זו הסיבה! ואני לא מבינה את הקשר לשכמות...

MY NAME IS HILA

New member
.....

לא יודעת אולי איזה משהו שקשור ללב . כי לדוגמא בהתקפי לב יש לפעמים כאבי בטן. אבל סתם מחשבה שעלתה במוחי לא נראה לי בכלל שהיא נכונה. נשאר הלם ספטי הלם אנפילקטי ונורגני... הרבה אפשרויות...

למעלה