aviadmagen

New member
כתובת דוא"ל

שלום רב רציתי לדעת מה כתובת הדוא"ל של קרן פלס או דרך אחרת שבה ניתן ליצור עמה קשר רציתי לשלוח לה שיר שכתבתי אולי היא תסכים להלחין אותו אביעד מגן 054-5904458 [email protected]

חוזר לבקש ולשאול

האם ישנה דרך להשיג את החלק המוקלט מגלגלצ מההופעה של שלמה ארצי בה קרן התארחה לא מזמן? ממש חשוב לי תודה!

shir828

New member
אוקי, שאלה בקשר לקבלת הסינגל מבול-

D: אזזז.. מתי נקבל אותו? ><" אתם תשלחו מחר או שזה כבר נשלח..??..

I מ י ר ב I

New member
מתוקה שלי..

אל תדאגי.את תקבלי אותו. אני מאמינה שכבר שבוע הבא זה ישלח.

AYELOOO109

New member
כמה שאלות.

1.היכן אפשר להשיג את הסינגל החדש של קרן? (נראלי שקוראים לו ש"יירד מבול") 2.יש לקרן הופעות קרבות? (העדפה למופע ישיבה) תוווווודה מראש :)

מיום ראשון הבא חמסה חמסה שום בצל

אפשר יהיה לשמוע אותו כל שעה בגלגל"צ חוץ מזה ממש בימים הקרובים יהיה קליפ כעיקרון הסינגל לא נמכר בנפרד, היתה פה תחרות ויש כמה שזכו בסינגל.. מי יודע, אולי תהיה עוד תחרות. וחוץ מההופעה בזאפה שהיא עדיין של הסיבוב הקודם, הופעות יתחילו עם צאת האלבום

לא. רק בתחרויות והגרלות בפורום...

אלא אם כן יש לך קשרים בתחנות רדיו ואתה יכול להשיג מהם.. למרות שלא נראה לי שיש מישהו שיוותר על הסינגל הזה

aviadmagen

New member
שיר שכתבתי

ואם.../אביעד מגן ואם זה באמת נגמר אז מתי אשוב להיות מאושר עכשיו, לאחר שהלב נשבר אני חרד מיום המחר שחר של יום חדש בלעדיך וחשכה החליפה את זיו פנייך ונוצרה בי תחושה של ריקנות תהומית חיפוש מתמיד אחר משמעות קיומית כשאש בוערת בעצמותיי כשהדמעות שוב זולגות מעיניי אני נזכר בנו בעבר הרחוק בחיוכך המתוק ובצלילו של הצחוק וכשבחוץ אפלה, כשגשום וקר אז ענן של דמעות בלבי שוב נשבר אני מתבונן בראי ומולי אדם זר ושוב אני שואל: זה באמת נגמר? האם לעולם נהיה גב אל גב? יותר לא ניגע, אחד את השנייה לא נאהב? גשם שוטף את הרחובות וקר עכשיו אני עדיין מחכה לך, שותת דם ומאוהב

למעלה