שוב- את עזרתכם בבקשה! אולי הפעם יגיבו. תודה..

אני, כמו לדעתי עוד רבים כמוני, כותבת שירים למגירה. כרגע באנגלית אבל מתחילה לכתוב גם שירים בעברית. אני רוצה לדעת: 1. איך לשמור על זכויות היוצרים שלי? 2. איך אני מציעה את השירים שכתבתי לזמרים מוכרים, שאולי יבחרו בו ויחליטו לשיר את השיר שלי ולהוציאו לאור? תודה לכל העוזרים בפורום!

apeles

New member
צריך דחוף אקורדים לשיר

אני צריך דחוף אחקורדים לשיר לראות אותך צוחקת של סטלוס ואורן חן זה חשוב מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה

זקוקה לפלייבק

שלום לכולם. אני זקוקה עזרה דיי דחופה במציאת פלייבק ל"שיר הדוב", של ספר הג'ונגל, המחזמר עם תום אבני למי שלא מכיר. בכל מקרה, מצאתי את השיר המלא אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפלייבק, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. גם אם מישהו מבין בתכנות עריכה, וזאת לא בקשה גדולה מידי (פשוט אין לי מושג בדברים האלה, ואין לי מושג עד כמה קשה לעשות דבר כזה), היא פשוט להוריד רק את המילים, ולהשאיר רק את הסאונד. פשוט חברה שלי עוזבת בקרוב את העבודה, וכולנו הכנו לה שיר, שמבוסס על הלחן של השיר, וכל מה שחסר לנו זה רק הסאונד. אלפי חיבוקים, תודות ונשיקות למי שיעזור!

קרל ברג

New member
שאלה בנושא קניית רמקולים יד שנייה

ברצוני לקנות רמקולים טובים, טובים מאוד אפילו אבל מאחר ואין ברשותי את התקציב לכך, חשבתי לקנות רמקולים עד שנייה. מה הכללים לבחירת רמקולים מיד שנייה? האם רמקולים של 5 שנים הם כבר ישנים? לא טובים? חלק שני - האם מישהו מכיר רמקולים של אלפה טכנוליג'יקס מדגם 612F ? ואם כבר, על איזה רמקולים אתם ממליצים במחיר של עד 700-80 ש"ח (יד שנייה כמובן). תודה על ההתייחסות.

היי

אני אשמח לדעת באיזה אתר יש פלייבק ספציפי לשיר michel של הזמרת anouk , תודה רבה רבה

למבינים>כנסו בבקשהה

שלום, אני (בת 19)כתבתי שיר ואני וידיד שלי רוצים לשיר אותו ולהקליט.. איך יכולים ליצור מנגינה?.. יש איזשהי תוכנה או משהו?..

swisound

New member
שאלה לכל המוסיקאים

האם מישהו שמע על ReachFame ? האם הם באמת עוזרים ?

החשמלאי

New member
שלום

אשמח אם מישהו יםנה אותי למידע על המוזיקה בארה"ב בשנות ה-40 המאוחרות.

ita101

New member
אוזניות להקלטה בתקציב של כמה מאות ש"ח

בבקשה המלצות לאוזניות. אני לא בטוח שאני צריך את הטובות ביותר. תודה מראש!!

licha7

New member
שלום, אני אמנם לא מוזיקאית אך

יש לי כמה שאלות- 1. האם אפשר להדפיס [דרך תוכנה כלשהי..דרך אתר כלשהו..או אפילו דרך הוורד-ארט] דף שהשורות בו יהיו שורות לנגינה? כלומר שאני עצמי אוכל לצייר תווים על השורות ולנגן משהו שאני רוצה? 2. האם ידוע לכם על אתר כלשהוא המספק תווים ל"חלילית ברוק" של שירים עדכניים יותר מ"ים השיבולים"? אודה לכם מאוד על שיתוף הפעולה!

yacoOl

New member
שלום לכם , גא'ז.

יש למישהו תווים לשירי ג'אז? נעימות ג'אז? אם יש למישהו מכם משהו שאוהב לנגן אשמח אם תשלחו לי קישור לשם שאלמד לנגן את החומר.

inbal287

New member
../images/Emo27.gifשאלות שמחפשות תשובה../images/Emo37.gif

מישהו יכול לעזור?

Shards

New member
בחיים לא שמעתי עליהם.

מנסיוני... דברים כאלו זה בולשיט... מבטיחים לך שתמורת שכר סמלי ישלחו דמואים שלך, ובלה בלה בלה, אבל לרוב, לא יוצא מזה שומדבר... אז אל תבנה על זה. הדרך היחידה להתקדם היא לדעת מה אתה רוצה - ולהתעקש על זה, עד שייתנו לך. תהיה עקשן עד שיוציאו נגדך צו הרחקה. עומרי.

Shards

New member
יש לי על המחשב

כל מהדורה של הReal Book שאי פעם יצאה. אם אתה רוצה צור קשר במייל/מסנג'ר [email protected], ואשמח לשלוח לך. עומרי.

Shards

New member
תשובות

אפשר לסרוק למחשב דף תווים רגיל, ולהדפיס אותו כקובץ תמונה. כל תווים בC יתאימו לחלילית, אם תמצאי נאמר תווים למפוחית, לאורגן, לגיטרה, או לחליל צד, זה בסדר, אין צורך בתווים ספציפית לחלילית. אם תרצי, צרי קשר במייל/מסנג'ר [email protected] ואשלח לך תווים שיתאימו לך, יש לי כמעט כל דבר שתרצי על המחשב. עומרי.

mingbai

New member
jam session TLV

hi does anybody know of a good place to jam in Tel aviv apart (not mike's place or bloombar)?o

למעלה