orrin

New member
../images/Emo35.gif

לקראת מעבר דירה- מה הייתם לוקחים? מה הייתם משאירים בקודמת? על מה בשום פנים לא הייתם מוותרים? מעניינת אותי דעתכם שבוע טוב לכולנו

לדעתי

אין שום סיבה לא לקחת הכל אתה עובר רחוק? יש דברים שממילא היית רוצה לחדש? אם כן אז תמכור אותם אל תשאיר סתם אני הייתי מנצלת את המעבר כדי לסדר בראש שלי את העיצוב שהייתי רוצה בבית החדש כלומר אם הספות לא כל כך מסתדרות עם המזנון והן ממילא ישנות ואתם רוצים עיצוב יותר אחיד אז יש לכם הזדמנות טובה לעצב הכל מחדש אני הולכת על אחידות תשאיר מאחור את מה שממילא לא הלך הכי טוב אנשים גם משאירים תנור אפיה כי הוא כבד או מכונת כביסה כי זה סיפור להעביר והם רוצים להתחדש

orrin

New member
תודה על התגובה המהירה

אז קודם כל זה את ולא אתה..... האמת שאני מסכימה איתך, הכוונה שלי הייתה פחות לגבי רהיטים גדולים ויותר לגבי השמונצס, התכולה של הבית מעבר לספות ומזנון. ושוב תודה על התגובה

goanin

New member
אני הייתי מעיף

את כל מה שהייתי מעיף בנקיון פסח. אבל בלי רחמים! כל מיני צעצועי אבק, בובות בלי עיניים, מעבד מזון מהחנות של ה-2 שקל שקנינו בטעות.. גם בגדים מיותרים (וכן לגב' זליבנסקי: מעיל שקנינו ב-SALE של חורף 2004 ואנחנו "לובשים רק לחתונות" הוא פריט מיותר), ומצעים, ונעליים.. מילות המפתח שלי היא: ללא רחמים.
המון מזל טוב! לאן עוברים?

orrin

New member
לאן עוברים? למקום טוב יותר../images/Emo9.gif

ותודה על התגובה המהירה.... ייושם בקרוב

orrin

New member
קפצה לי ההודעה

ההתלבטות שלי היא מה עושים עם כל הדברים שיש להם משמעות סנטימנטלית כזו או אחרת אבל כבר סיימו את חייהם או עם בגדים אהובים מהעבר שכבר לא נלבשים אך לא נזרקים מטעמים רגשיים כאלו ואחרים. למה אני שואלת? כי את השאר אין לי בעיה למיין ולמסור לתרומה מה דעתך? דעתכם?

goanin

New member
הדברים שלך לא הולכים לאהוב אותי:

תיפטרי מרובם. תני אותם. תני לאנשים אחרים לפתח אליהם רגשות. תראי. אני לא אומר שזה שטויות
אבל את צריכה לבדוק עם עצמך טוב טוב - האם את לא זורקת כי את מרגישה שיחסר לך משהו, ש"אולי תשתמשי", ש"חבל, פעם הייתי ביחסים טובים עם המחשבון הזה, ועשיתי איתו בגרות"... אז תזרקי. כל דבר שליווה אותנו בתקופה משמעותית בחיים שלנו יכול להחשב סנטימנטלי. למשל חולצה מלפני שלוש שנים: בתכל'ס לא היית מהססת לזרוק אותה אז, אבל רק משום שאת נתקלת בה היום קשה לך להפטר ממנה. יש הרבה דברים שאנחנו יכולים לשמור כמזכרת. בגדים ממש לא (לדעתי). חוץ כמה בובות שליוו אותך מינקות, השמיכה הראשונה של הילד הראשון ודברים שבאמת באמת מסמלים משהו, אני לא באמת רואה סיבה לאגור חפצים.

אל תשמרי בגדים

אין לזה סוף פשוט מיותר בגדים צריך ללבוש מסכימה עם אדם תשמרי תמונות, בובות.. בסופו של דבר את חיה את היומיום ומה שחשוב זה שביומיום יהיה לך כל מה שאת צריכה כל הדברים שקבורים בארונות קבורים שם לחינם

למעלה