which 2 wheels

skiami

New member
../images/Emo35.gif which 2 wheels

Hi i would like to know which scooter up to 150cc is recommended

איילR

New member
תהייה יותר ספציפי

מה הצרכים?, כמה כסף? מה חשוב לך? (אמינות?, ביצועים?, נוחות וכו)

zataomm

New member
קטנועים מומלצים עד 150 סמ"ק

אפריליה ליאונרדו, טייפון 125.

Easy_Rider

New member
2 הקטנועים שהזכרת ממש לא מומלצים !

שניהם אמנם חזקים, אבל ממש לא מומלצים מהסיבות הבאות: 1. אמינות מפוקפקת, דורשים טיפול קפדני כדי לא לעשות בעיות והשגחה קבועה. 2. לא סחירים בכלל. קטנועים מומלצים: 50 סמ"ק - הספורטיבי - פיאג´ו אנרג´י, ימהה ארוקס סוס עבודה - טייפון, פז´ו 125 סמ"ק - דיוק/סופר דיוק 150 סמ"ק - קימקו הרואיזם 150 סמ"ק - סוס עבודה מוכח - תדלק וסע !! חלפים זולים, אמינות מוכחת, בלם דיסק מלפנים ומאחור. קטנוע 125-150 סמ"ק עם מנוע 2 פעימות (טייפון לדוגמא) יכול להיות בעייתי אם לא טופל כראויי וביד אוהבת !

zataomm

New member
נו, איזי באמת

למרות שקטנוע אמור לשמש כתחבורה יומיומית זה לא אומר שהוא לא צריך להיות מהנה ושני הקטנועים האלו הם הקטנועים הכי מהנים שאני מכיר. אז שישנס מותניים וישקיע ויפש עד שימצא אחד במצב טוב. לא עם כולם שייפו רגליות וקפצו בבמפים. למרצה שלי באוניברסיטה יש ליאונרדו ואמרתי לו שביום שהוא יחליט למכור שיגיד לי (אני עדיין מחכה). כל הדיוקים למיניהם אלו חמורי עבודה משעממים. למה לא לתפוס שתי ציפורים במכה אחת?

איילR

New member
תראה..

הלאונרדו הוא באמת קטנוע מדהים אבל למנוע הרוטקס 150 המון בעיות לפחות בדגמי 99 (דרך אגב אני מאמין שהבעיות האלה נפתרו כי אותו מנוע משמש לBMWC1 ) כמו כן טיפולים מאוד יקרים (הייה לי אפרלייה) ולך תמכור אחד כזה. חוצמזה זה שאין יבואן (לא רק שאין אלא מטרו ממש מתכחשים לאפריליה) זו בעיה. לכן בצער רב (באמת בצער רב כי אני באמת חושב שאפריליה היא החברה האיטלקית המשמעותית ביותר כיום ויסלחו לי הדוקטואיסטים ופיאג´ואיסטים) אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות לאונרדו בישראל ככלי לתחבורה יומיומית אלא רק לשיפור (רעיון לשדון אפשר היום להשי הרבה גוויות של לאונרדואים). כנל לגבי הפיאג´ו שמצבו בשוק אינו חמור כמו האפריליה אבל גם הוא לא במצב מזהיר (מחירו בשוק נמוך מאשר הטייפון 50 ) לכן גם הוא כלי לשיפור אבל לא הייתי ממליץ כתחבורה יומיומית. לכן ההצעות של איזי הגיוניות - כמה תוספות שלי (וזו דעתי האישית) - 50 - הפז´ו ספידפייט והפרדטור החדש (עם מנוע הפיאג´ו נ.ר.ג) נמכרים כיום במבצע במחירים נמוכים מ10000 ש"ח על פניו נראים עסקה מצוינת. סוסי עבודה - הייתי מוסיף את ה1000 ש"ח הבדל בין הסופרדיוק להרואיזם - פשוט כלי הרבה יותר טוב. ב125 - הפיז´ו אליזאו גם בחירה הגיונית לא יקר לא שמעתי על בעיות אמינות ,מאוד מפנק. לZATAOMM - רוצה קטנוע מהנה? קח סיבוב על B&W - ראשון בכל רמזור, מתנהג מצוין יחסית לקטנוע .

stilgur

New member
איזי, אני לא מצליח...

לתקשר איתך באייסי... (אני לא חושב שזה קשור היום למוגבלות שלי
)

peegee

New member
כל מילה שלך חקוקה בסלע ../images/Emo59.gif

קטנוע מטריף, אבל לא הולך בארץ! חבל

למעלה