Whats your favorite playlist

maxbass

New member
../images/Emo35.gifWhats your favorite playlist../images/Emo79.gif

*What's אז ככה, כיוון שכולנו פה בפורום, אז לכולנו יש מחשב, כיוון שאנחנו בפורום שקשור למוזיקה, אז אנחנו אוהבים מוזיקה, כיוון שאנחנו אוהבים מוזיקה ויש לנו מחשב, אז יש לנו מוזיקה על המחשב, כיוון שיש שירים שאנו שומעים יותר ושומעים פחות, אז אנו נוהגים לעשות "פלייליסטס" בהם השירים האהובים עלינו יותר מהשאר, כיוון שיש לנו "פלייליסט" במחשב ונושא ההודעה הוא הפלייליסט האהוב עליכם, אז אנו יכולים לשים את הרשימה שלנו כתגובה להודעה הזו. So do it
please
*הסקת המסקנות בהודעה הזו היא לגבי הרוב ולא כוללת יוצאים מן הכלל, עמכם הסליחה

KsesWes

New member
הרשימה שלי כרגע מורכבת

משניי דיסקים ושניי איפים של glassjaw אבל ללא ספק החביבים עליי הם: Radio Cambodia ry rys song when 2-0 become 1-8

חיחי

אתה עושה את זה בכל פורום שאתה נמצא בו?
קיצר תבדוק בפורום אחר, תמצא שם את שלי

KsesWes

New member
כפרה..

הפלייליסט שלך מורכב משיר אחד!!! ששון-שבע שנים

maxbass

New member
:)

ראיתי, בדקתי, רשמתי, תודה. ולא, שמתי את ההודעה רק פה ובפאנק, בשאר המקומות אני אשים אח"כ

T a L L L

New member
הממ..

אין לי כוח ממש להרכיב פלייליסט עכשיו, אבל קבלו את כל השירים שיש לי על המחשב, לפחות הרוב..

maxbass

New member
../images/Emo4.gif

אז עכשיו אני צריך לנחש לבד מה יותר טוב ומה פחות ממה שאני לא מכיר... נו טוב, ננסה. תודה בכל אופן
נ.ב. איך מקבלים שהרשימה תיהינה בצורה כזו? יענו שרואים רק רשימה של השירים עם מספור וכו....

T a L L L

New member
טווווב..

אם אתה רוצה, פשוט תן שם של להקה ואני אתן לך המלצות לגביה, סבבה? ולעשות רשימה כזו, דבר ראשון אתה צריך ווינאמפ, נראלי 2. עכשיו, שים את כל השירים שלך ברשימה אחת, תלחץ על Misc ואז Misc Option ואז Generate HTML Playlist. רשמתי את זה מהזיכרון, אז אולי זה לא ממש מדויק, אבל הבנת ת'רעיון אני מניח.

maxbass

New member
אז ככה.....

הלהקות שלא שמעתי: 30 Seconds To Mars Adema Audiovent Chevelle autopilot off finger eleven endo 12 stones fuel saliva seether nappy roots feat marcos curiel chevelle paloalto revis boysetsfire Dishwalla Fenix TX Fuel Greenwheel I Mother Earth jerry cantrell July For Kings Lifehouse Our Lady Peace Powerman 5000 (שמעתי מהם רק שיר אחד... מזמאאאאאאןןן) Seether Sinch Taproot (שמעתי רק אגיין אנד אגיין) Trapt Unloco Static-X The X-Ecutioners Default Sevendust 311 Adema Boxcar Racer Unwritten Law טוב... נמאס לי לעשות קופי פייסט... הצטבר פה גם ככה הרבה... טוב, אז אלו הדברים שלא שמעתי, אז אם תוכל לשים איזה שיר ממש טוב של כל אחת מהלהקות וגם שם של אלבום טוב שלהם אני מאד אודה לך! תודה מראש לגבי "איך לעשות את הקטע שעשית עם רשימת השירים" אני לא מוצא את האופציה שאמרת... אתה יכול להביא לי screen shots של התהליך?

T a L L L

New member
פייי..

הממ..טוב אני אנסה.. 30Seconds To Mars - Capricorn 12Stones - Crash Endo - Simple Lies זה היחיד שאני מכיר שלהם Chevelle - Closure Audiovent - Looking Down Adema - The Way You Like It Fuel - Last Time כ-ל השירים שלהם פשוט ענקיים. Fenix TX - Threesome זה די פאנק רוק.. Dishwalla - Somewhere In The Middle Revis - Caught In The Rain Seether - Gasoline Saliva - Always להקה ענקית. Powerman 5000 - Free Our Lady Peace - All For You גם הם..גדולים. Lifehause - Take Me Away July For Kings - Bed Of Ahes Jerry Cantrell - Anger Rising הגיטריסט של אליס אין צ'יינז בסולו. I Mother Earth - Like The Sun Greenwheel - Dim Halo Taproot - Poem Sinch - Something More Static X - Cold Unloco - Hands And Knees Trapt - Still Frame Unwritten Law - Seein' Red Boxcar Racer - I Feel So Sevendust - Live Again Default - Sick And Tired שוב, להקה גדולה. הממ..יש פה מלאאא שהם לא ניו מטאל, יש פה המון פוסט גראנג' ועוד סוגי רוק..רק שתדע.. הממ..אלבומים שאבהתי: Audiovent - Dirty Sex Knights In Paris Thirty Seconds To Mars - Thirty Seconds To Mars Fuel - Something Like Human אחד האלבומים שאני הכי אוהב. Seether - Disclaimer Saliva - Back Into Your System Our Lady Peace - Gravity Unloco - Becoming I Trapt - Trapt Default - The Fallout שוב, יש פה הרבה שזה לא ניו מטאל.. והממ..יש לך ווינאמפ 2? כי ב3 לא נראלי שאפשר לעשות ת'קטע הזה..

למעלה