What made you say that -תרגום...

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo35.gifWhat made you say that -תרגום...

אולי הלילה אני אגיד לו איך אני מרגישה אולי אני אעזוב את הרצון לבד. אולי, אולי הוא ירצה להיות הבייב שלי. ומה אם יש לו תוכניות משלו? אני אני מחפשת את הזמן המתאים אני מחפשת את המשפט המתאים ובסוף בחרתי את המשפט הפשוט "אני אוהבת אותך" וכשהמילים יצאו ממני שמעתי קול שואל... מה גרם לך לומר את זה? האם זה היה הירח? האם זה הכוכבים בעינייו? מה גרם לך לומר את זה? האם את מקשיבה לליבך? זה מאוחר מדי עכשיו, את לא רוצה לקחת את המילים חזרה. בגלל שאני יודעת מה זאת אהבה, מה גרם לך לומר את זה. הסתכלתי למעלה לראות את התגובה שלו. וחיוך התפשט לאיטו על פניו... הוא אמר - "למה לקח לך כ"כ הרבה זמן"? "זה מה שחכיתי לו כל הזמן" "חשבתי שייקח לך לנצח ועוד יום!" מה גרם לך לומר את זה? האם זה היה הירח? האם זה היה הכוכבים בעינייו? מה גרם לך לומר את זה? את מקשיבה לליבך? זה מאוחר מדי עכשיו. אני לא אתן לך לקחת את המילים בחזרה. כי אני יודעת מה זאת אהבה, מה גרם לך לומר את זה. מה גרם לך לומר את זה? האם זה היה הירח? האם זה היה הכוכבים בעינייו? מה גרם לך לומר את זה? את מקשיבה לליבך? זה מאוחר מדי עכשיו. אני לא אתן לך לקחת את המילים בחזרה. כי אני יודעת מה זאת אהבה, מה גרם לך לומר את זה. האם זה היה הירח? האם זה היה הכוכבים בעינייו? מה גרם לך לומר את זה? את מקשיבה לליבך? מה גרם לך לומר את זה? ____________ ד"א- רציתי להגיד- השיר הנ"ל הוא שיר קאנטרי טיפוסי. (בדיוק מה שאני אוהבת
) אומנם שאניה לא כתבה אותו אבל הוא מאוד מתאים לה...ואני חושבת שזו בדיוק הסיבה שהוא נבחר להיות הקליפ הראשון שלה!

Katherine

New member
../images/Emo24.gif

אני מתה על השיר הזה, מירי, גם אני כמוך חולה על קאנטרי וזה באמת שיר מאוד טיפוסי..חחח ואפילו ששאניה לא כתבה אותו הוא ממש קליט ויפה, הקליפ נחמד אבל לא יותר מזה, זה גם בא לי בתקופות... לפעמים אני ממש אוהבת את הקליפ ולפעמים לא אבל הוא לא הכי מתאים לשאניה.

למעלה