Kamelot- Epica

Prophet Of God

New member
אז עזבי לזרוק אמת מרושעת, בואו נזרוק כסאות

ונגמור את זה במכות!! אני מרביץ לג'ים!

McBlack

New member
אמור; מוזרא!../images/Emo152.gif פן הכלבתא שלך תהפוך לשונרא

McBlack

New member
קראת לה "תולה". זה פשוט מתבקש,

להסיק מזה שהיא תהיה כלבה. דווקא כי זה נדוש. כמו קיפי הקיפוד, חזי החילזון וצבי הצב.

אני מצטערת מאיו, ואת יודעת שאני אוהבת אותך,

אבל הטיעון שפורום נייטוויש הוא זה שהרג את פורום פאוור הוא דיי מגוחך. נתונים סטטיסטיים מהחודש האחרון (היה כזה שרשור): "15 המציפנים של הפורום: (106) סער טובי (108) Liquid Dreams (161) ש נ י1 (182) The legendary DuDe (195) אלאנקה (200) danduuu (204) פונצית גירל האמיתית (204) LadySilkworm (215) blacknwhite (266) אטומיק בייגל (291) dralan (386) BrowN EyeD GirL1 (497) Itay Simons (533) The Cat Woman (1044) Super Alonit " עכשיו תסתכלי על השמות, במקום הראשון אלונה, האם היא כותבת בפאוור? לא. במקום השני ענבר, האם היא כותבת בפאוור? לא. איתי אכן כותב, אבל כל חמשת המקומות שאחריו לא כותבים בפורום. אני במקום 9, ג'ים מקום 12, סער מקום 15 (ואגב מתי הוא הצטרף? אחרי המפגש האחרון, הרבה הרבה אחרי שהפורום מת) חוץ מזה אף אחד מהאנשים פה לא ממש קשור לפורום. וגם אם פורום נייטוויש היה פעיל ורק בידי אנשים מפורום פאוור, את לא חושבת שיש סיבה שהם יעדיפו לכתוב שם ולא פה?

skipp

New member
ווע ווע!

ענבר, עם כל הכבוד, ויש כבוד, את לא יכולה לבוא לפה וזרוק פה דברים, הפורום הזה היה אחד הפורומים היותר פעילים שייצא לי לראות ובאמת שראיתי הרבה, אני מניח שהסיבה שבגללה הוא קצת מוזנח עכשיו היא... שפשוט נגמר לנו על מה לדבר פה חחחח יש לפורום עוד תקווה, אף פעם אל תאמרו נואש ! (אני כזה פטריוט בחיי)

McBlack

New member
אנשים שוכחים את זה, אבל אנחנו באמת בתקופת

בגרויות
סופשנה מסיבות בלגאנים
תכלס כשיש לנו זמן אנחנו מדברים אחד עם השני במסנג'ר, פחות נכנסים לפורומים מלכתחילה... אני חושבת שרוב האנשים בפורום עדיין ככה, פשוט קשה למצוא זמן. נראה לי שנה הבאה בכלל עומד להיות עזוב, כשכל חמולת השמיניסטים תהיה רכוש צה"ל
וניר יהיה המנהיג

The Cat Woman

New member
אין דבר כזה שנגמר על מה לדבר

אני לא משווה חלילה בין 2 הפורומים ועושה לכם פה תחרות "מי יותר טוב", בסה"כ נייט נכנס תחת הקטגוריה של פאוור... מה שאני אומרת זה שעובדתית- נייט יותר פעיל! ואם האנשים שכותבים שם היו כותבים פה, גם פה היה פעיל. זו עובדה, לא דיעה שלי שפתאום זרקתי לאוויר. תסתכלו על הסטטיסטיקות שנועה כתבה כאן- היא צודקת! המספרים מדברים! ומה שאמרת- ש"נגמר על מה לדבר"- זה לא קיים! איך בנייט לא נגמר על מה לדבר? (עזבי שהכל זה
אחד גדול
) יש המון מה לדבר בפורום פאוור. אני חושבת שפשוט אנשים שכאן- כנראה מקוצר זמן או כל אחד מסיבותיו- פשוט הפסיקו לכתוב כאן. והאמת? אם הייתי בתקופה הזו בתיכון, גם אני לא הייתי כותבת... לימודים יותר חשובים והפורום הזה ישרוד 3 חודשים של קרטוע.

lacrimosa girl

New member
וואו איזה הגזמות

למה לבוא ולתקוף את פורום נייטוויש ולהעיר הערות שממש, ממש לא לרמה של שני הפורומים? פורום מתייבש כשהוא מוצה. קחו את פורום פאנפיקים לדוגמא- בשנה האחרונה הוא יבש נורא, אבל אחרי שיצא הספר השישי של ה"פ הוא היה עמוס ברמה של 4 פאנפיקים חדשים פר יום. ועכשיו? אני שהייתי אחת המציפניות הגדולות שם, משהו בסדר גודל של אלונה בנייטוויש- נכנסת בקושי פעם בשבוע. פשוט משעמם שם. שום דבר חדש. ככה זה גם כאן- הייתי קוראת כאן הרבה בזמן שהפורום היה פעיל, עכשיו? נכנסים פעם בשבוע ושום דבר לא משתנה. זה לא אומר שאם יצא אלבום חדש של להקה חדשה שתעשה מלאמלא רעש, או שקמלוט נניח יגיעו לארץ [הלוואי] לפורום עוד אין סיכוי לחזור לפעילות...לאנשים קצת נמאס, צריך לקחת פסק זמן [העילגות ._.] ואין שוםשום סיבה לרדת לפסים אישיים על דבר כזה!

למעלה