Kamelot- Epica

Gaius Octavius

New member
המ, אוונטז'יה עוד בהקלטות אם אני לא טועה.

ועזבי, קאמלוט גרועים, עדיף הדיון הזה מאשר על קאמלוט

McBlack

New member
כן, נותן סיבה למה לא להתכונן לדברים

כאילו יש כבר על מה להתכונן, פחחחח תאמין לי, צריכה להיות נהירה המונית של אנשים לבגרות אקסטרנית. זה פשוט לא שווה את הזמן. לפחות מכירים אנשים טובים

The Cat Woman

New member
הייי היייי!!! קאמלוט -ל-א- גרועים!! ../images/Emo46.gif

The Black Halo זה אלבום מדהים!!! גם אפיקה לא רע בכלל. אבל עזוב, ג'ים מבין אותי במוזיקה (קווין
)... אני סומכת עליו שיתן לך בראש על זה שאמרת שקאמלוט גרועים. עוד מעט תגיד שאתה גם לא סובל את ארוון ואז אני בכלל אשנא אותך.

Gaius Octavius

New member
בואי ואני אספר לך סיפור:

הלכתי ברחוב ופתאום ראיתי איזה כלב קטן וחמוד כזה, אז לקחתי אותו הביתה, ואז קראו איזה כמה דברים שהובילו לכך שארוון ממש אבל ממש מסריחים. [וכל הזכויות שמורות לגדי.] או, בקיצור, אפילו ג'ים, על אף אשלייתו שהוא פתח-תקוואי, יודע לחשוב בהגיון לפעמים, וכל אחד, מלבד נדיר, יאמר לך שארוון מעצבנים. ונדיר מוזרה.

JumpInTheFire

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!

את הפיסקה הראשונה לא הבנתי, אבל השניה... XDDD

Gaius Octavius

New member
בקשר לראשונה:

יציאה ענקית של מישהו מהשכבה שלי. צחקתי עליו על משהו והוא אמר לי, "בוא אני אספר לך סיפור. הלכתי אתמול ברחוב, וראיתי כלב קטן כזה, ולקחתי אותו הביתה, ואז קרתה שרשרת אירועים שגרמה לזה שזיינתי את אמא שלך יא זבל!"

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואתה מתלונן על ערסים בשכבה שלך

The Cat Woman

New member
לא הם לא!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif בטוח יש פה צדיק בסדום

שכן אוהב את ארוון. No More Tears
איזה שיר מדהים! תקרא את המילים- זה שיר נגד המלחמות והשנאה בעולם... ובבקשה- סגל לעצמך טעם במוזיקה... ומהר! אחרי שירדת על קאמלוט וארוון רק חסר שתגיד שQUEEN זו לא הלהקה הכי איכותית שהייתה. נכון, לא פאוור ולא מטאל... אבל פרדי מרקורי... *סגידה* גאון!

Musta Susi

New member
אני אוהב Arwen בעיקר את illusions../images/Emo99.gif

שירים מדהימים יש שמה...אבל אני אוהב הכל, אז זו לא ממש חכמה... טוב, חוץ מ-Queen אולי

TarwenR

New member
סלח לי, מתמטיקאי או משהו

ברצוני לתקן כמה מהדברים שכתבת- 1. ארוון מעולים. 2. ג'ים לא חשוב שהם מעצבנים. 3. יש עוד כמה אנשים שאוהבים אותם. 4. אתה טמבל
5. גם קאמלוט מעולים.

רייר, בייב..

1.ארוון הם בסדר, לא יותר. 2.אני באמת לא חושב שהם מעצבנים, אבל אני כן חושב שהם נמאסים די מהר. 3.אה כן? יש פי 2 אנשים בפורום ובעולם שאוהבים את בליינד, נכון זה גם אומר שהם מעולים? נכון, אז זהו, בליינד שולטים. 4.אני מסכים איתך והוא יודע
5.קאמלוט סבירים..

Musta Susi

New member
אני ממש, אבל ממש חייב להסכים עם משפט 3../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אם אתה כל כך רוצה

מצאתי איזה בחור שהדודה (*אייקון מגלגל עיניים של מסן*) מכירה P: שיש לו המון המון פאוור אני אוכל לבקש שישלח לי הרבה דברים שלא שמעתם עליהם בחיים שלכם, באמת XD ונתחיל לעשות קצת סקירות כמו פעם, וכאלה

The Cat Woman

New member
אל תאיים... יש לנו את דניאל. ויש לו גרזן.../images/Emo3.gif

ובכלל, אנחנו ידועים ביצר ההרג שלנו

ש נ י1

New member
לא כדאי לכם

בפורום נייטוויש יש את מגוון כלי הנשק הגדול ביותר בתפוז (או בעולם)

למעלה