Kamelot- Epica

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif Kamelot- Epica ../images/Emo35.gif

אוקי, אני חייבת שמישהו יסביר לי בבקשה מה הולך שם באלבום הזה... הוא לא האלבום האהוב עלי של Kamelot אבל הוא מסקרן מאחר ולא מפסיקים להזכיר שם את הלנה- מי זו ההלנה הזו??? היא מוזכרת גם בThe Black Halo, בשיר The Haunting- "Helena is dead to all" אבל כל האלבום EPICA סובב סביבה. שמעתי את כולו מן הסתם וקראתי את המילים- באחת ההקדמות Interlude IV (Dawn) למי שמכיר, יש כרוז שמודיע ברחבי העיר שהלנה ביצעה חטא, מה שגרם לי לחשוב על זה שזו הלנה של ספרטא שביצעה חטא כשברחה עם פאריס מטרויה... אבל פתאום בסוף יש שיר עם 3 דמויות- הלנה, מפיסטו (שגם הוא מוזכר בבלאק הלו- בשיר הראשון מן הסתם שגם נושא את שמו) ואריאל. לפי מה שהבנתי- יש איזה סיפור אהבה שם כאשר הלנה בסוף מתה, בלה בלה בלה... הדמויות האלה- הן סתם דמויות מומצאות? או שבאמת יש קשר לסיפור טרויה? אגב- לאלה שלא מכירים אותי- היי, אני ענבר.
ואם כבר היה דיון על כך בעבר, מצטערת. לא מצאתי פה שום דבר שקשור בזה. חוץ מזה הפורום שלכם מת
(לשמחת 1656
)

Blade Of Fire

New member
ברוכה הבאה מותק:)

והפורום לא מת. הוא בהכחשת הודעות. אז ככה, לדעתי (ולא חפרתי, אבל יש פה מספיק אנשים שיעשו את זה), הדמויות מייצגות אנשים תאורטים ודמויות סטראוטיפיות של הנאהבים, בדומה לדיינה של סונטה ארקטיקה שמייצגת פשוט את כלל "הזונות של טוני קאקו" (ר' מאמרים). עוד רעיון שעלה לי הוא שהלנה מייצגת חוטאת כללית, כמו בסיפור הקצר של שי עגנון "האדונית והרוכל" (רק ששם היא מייצגת את הגויים בכללי ולאו דווקא חוטאים). אבל אם נחפור קצת בויקיפדיה, נגלה שמפיסטו והלנה הן דמויות מתוך מחזה של המחזאי הגרמני יוהן וולפגנג פון גתה, מחזה בשם "פאוסט". עוד על המחזה אפשר לקרוא כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98 זהו.

ככה יודעים שראית יותר מדי סדרות רפואיות

(ו/או שאחיך הולך להיות בקרוב סטודנט לרפואה - ) הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאומרים על הפורום שהוא מת זו תמונה של דפיברילטור (אה, וכשאתה שומע את השורה open the chest once more עולה לך בראש תמונה של ניתוח לב פתוח. כן.) [זוכרים אותי כאן?
]

Gaius Octavius

New member
או - מיי - גוד - !!!!1

את! זו שלא מגיבה להודעות! זו שנטשה! זו ש... המממ... נטשה! מה שלומך, יעל?

airgirl

New member
י.....י....י.... O:

אהההההההההההההההההההה!! יעללללל
נכון שלא קפצת לביקור אלא את תשארי פה לנצח נצחים ותבואי למפגשים? נכון נכון? ):

Gaius Octavius

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

McBlack

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממתי אתה כותב הודעות עם המון ח'?
הייתי בטוחה שעשו את אולגה אדומה

Musta Susi

New member
O.K. איך לעזאזל את כותבת יותר אותיות בכותרת?

יש לך איזו פרווילגיה מיוחדת ב

McBlack

New member
לא יודעת, כל הסיפור הזה הפתיע אותי ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

Musta Susi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די נו, איך את עושה את זה?

McBlack

New member
בכיין, כרגע גם אתה עשית את זה.

אתבע אותך על עוגמת נפש, צ'ה. גרמת לי להרגיש לא שלמה עם האקספלורר שלי!

Musta Susi

New member
OMFG איך הצלחת להשחיל הודעה לפני?^%#%@^*@#$$%

אני אתבע אותך על ניסיון לשיבוש מהירות האינטרנט ה"מהיר"(?) שלי לצורך עיכוב העברת נתונים מצד שלי לטובת העברת נתונים מצד שלך
אה, ו...Firefox יותר טוב, במקרים מסויימים...

McBlack

New member
אין לי מושג, והאמת היא שאני עוד התמהמהתי

עם תוכן. אולי זה בגלל העניין הזה שיש לך אצבעות שמנות

למעלה