Kamelot- Epica

McBlack

New member
חחחח אחרי מה שאמרת, רק סתרת את עצמך

אם אני היא זו שפיתחה מההערה שלך כזה דיון (ולמען האמת, לא הזיזו לי מדיי ההערות שלך כמו שגרמתי לזה להיראות, הייתי במצברוח אשת המדון שלי
|סופרמן|), אז למה את אומרת שאת היא זו שגרמה להוספת שירשורים?
(תכלס אין קשר, ניר התכוון להוסיף שני שירשורים לפורום מתחילת היום או משהו, הוא כתב את זה בשירשור הלווין) מישהו אמר שזה לא נכון? ומישהו אמר שאת אשמה בכל תחלואי העולם? זה פשוט לא היה במקום של מישהו מבחוץ לומר את זה.

The Cat Woman

New member
בקטנה... חסל סדר התנגחויות!

אני סתם צחקתי ולקחת את זה "קשה"- גם אם זה היה בצחוק, אנשים אחרים גם הגיבו... וזה התגלגל כמו כדור שלג להיות מה שזה עכשיו. לא משנה, העיקר שכל ישראל אחים... בלה בלה בלה... אגב- רוצה להצטרף לKKK? יש לנו מבצע "חבר מביא חבר". פרטים אצל איתי |סרח|.

McBlack

New member
אז אתם לקחתם לרמונז את הבייבי אווי? ../images/Emo10.gif../images/Emo11.gif

McBlack

New member
מאוחר מדיי עכשיו. השיר כבר בוצע, הכל בוצע!../images/Emo7.gif

McBlack

New member
גם את ניר ויונתן ודניאל ועוד אנשים שכחתי ../images/Emo10.gif

וזה עוד ניר! שהוא פשושון על!
כל עוד אתה יודע ששוררת בינינו אהבת עד אין סיבה שתתבכיין

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרות../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|ריר|

McBlack

New member
מצטערת לומר , אבל המפגשים עבורך

הם לא כמו המפגשים עבור אנשים אחרים... זה שלך היה באסה ממש לא אומר שלשאר באסה... את יודעת איך זה, אנשים פעילים יותר פעילים פחות, ובין כולם, הייתי אומרת שאת צופה מהצד
וחבל, כי את מפספסת דברים, ואת בובה של בחורה.

Gaius Octavius

New member
זו תקופה שכל פורום עובר.

עכשיו הברירה היא לחכות שיצא איזה אלבום חדש ונורא נורא פאווריסטי [סימפוני X, אוונטז'יה, כל השאר שמתוכנן] שיעשה סערה נורא גדולה בפורום, או להעיר את הפורום בעצמנו. אגב, אם כבר פאוור, אני בעד להסתער על פורום נייטוויש בחרבות.

McBlack

New member
הפורום שלנו עבר תקופות כאלה גם בתקופות

הבגרויות הקודמות, ההבדל עכשיו הוא שנוספו לתקופה הזאת אנשים כמוך, שהשקיעו. כנ"ל לגביי אנשים שהתגייסו. תגיד, מתי החדש של אוונטז'יה יוצא? וידיד שלי אמר לי שגם לקאמלוט מתוכנן אלבום חדש (אגב שירשור על קאמלוט, בואו נדבר על זה).

למעלה