g u r a

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הכנו ארוחת ערב... נסיכת הנילוס בסגנון מרוקאי ממולאים אורז עם תבלין מיוחד וחתיכות גזר תפוחי אדמה מתובלים בתנור טחינה ביתית, סלט כרוב כמובן שנשאר! נתנו לאמא מעט מכל דבר. השאר לקופסאות.ולמקרר. וכמו שאני מכירה את בני ביתי,חוץ מכמה ממולאים..אזרוק את הכל בשבוע הבא,בכדי שיהיה מקום במקרר לשאריות החדשות.רק עכשיו זרקתי 6...קופסאות עם שאריות אוכל. למה? לא יודעת!! וכואב לי הלב לעשות את זה כל פעם מחדש. היום עלה לי רעיון- אולי בסוף הארוחה אזרוק ישר לפח.??? מה דעתכן..חוץ מלקטול אותי

ShirShir

New member
אולי בסוף הארוחה תזמינו אותנו?../images/Emo8.gif

מבטיחה לעזור לך עם הכלים

למה לזרוק

באדי תבוא לאכול ושירשיר תעשה כלים לא רעיון טוב? ועכשיו ברצינות - תבשלי במינונים קטנים יותר אני מבשלת בקטנות לא צריך סירים ענקיים מבשלים בקטנה באדי

g u r a

New member
אנחנו מכינים מעט

ותמיד נשאר! הכלים הם בכלל לא בעיה! מצידי תבואו חופשי כל יום שישי

../images/Emo45.gif

תראי אני עובדת בנתב"ג אני יכולה לקפוץ כל יום לצהריים המנות המועדפות עליי פסטה ברוטב שמנת ופטריות בשר על האש והרבה עוף בגריל והכי חשוב קפה וסיגריה באדי

g u r a

New member
באדי..כבר ראית אותי

אל תאיימי עליי....
יש לך יתרון עליי..יש לך את מספר הטלפון שלי..אז נראה אותך.

אם יכולתי לצאת באמצע היום הייתי באה

אבל נעשה מפגש אצלך אל תדאגי לא ישאר לך כלום לבית תמחוי

ענתי 10

New member
../images/Emo26.gif שרון! בואי לפה! יש אוכל!!

אמרת אתמול שאין לך מה לאכול - הנה!!

s h i r k u s h

New member
במקום לזרוק...

אולי תעבירי לבית תמחוי או משהו כזה באופן קבוע- יעריכו זאת מאוד.

g u r a

New member
אוי מתוקה

אני לא מדברת על כמויות כאלה..( שיכולות להתאים לבית תמחוי.) מדובר על עוד מנה או שתיים....

באמת חבל שאנחנו לא שכנות ../images/Emo8.gif

מה שאפשר רק לעשות זה לתכנן כמויות מראש. אצלי אין את הבעיה הזו כי מה שנשאר משבת אני אורזת בקופסאות אישיות ויש לי צהריים לאכול בעבודה. ולפעמים הבעל לא מספיק לאכול ארוחה חמה באמצע היום, אז אוכל בערב. ככה לא זורקים כלום.

אני כבר שבעה

אחרי ששלחתי את ליאור להביא ת'ילדים מאמא שלי אני הייתי פה איתכם אמא שלי שלחה לי סיר אורז עם שניצלים אכלנו עכשיו עם הילדים ושוב אני לא צריכה לבשל וללכלך את המטבח איזה כיף אכלנו, הכל נקי ומסודר כביסות סיימתי אני - רגל על רגל באדי

maybesure

New member
בשביל זה יש../images/Emo54.gifים

אצלנו כלום כמעט לא נזרק באמת לפח. החתולים והכלבים חוגגים.

g u r a

New member
יש רק ../images/Emo54.gif אחד

לא שלנו..אורח קבוע במרפסת..ועל אדן החלון. קיבל אתמול את שאריות ליל הסדר..... אפילו ירדתי למטה לחלק לכל חתולי השכונה

למעלה