M5RLZ

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לפי האתר הקליפ של "Sunday morning" ישודר ב-TRL ב-15 לנובמבר.....אבל TRL אצלנו מפגר מאחור.... אז...יש למישו מושג באיזה תאריך זה ישודר אצלנו?? כי אני ממש לא רוצה לפספס את זה..... תודה!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

הוא מפגר בערך שבועיים אחרי..אל תדאגי אני אדאג לעקוב אחרי התוכנית שלנו
ובטוח כמה שעות אחרי התוכנית אצלם, מישהו נחמד מהאתר פה יעלה את הקליפ להורדה ואם לא, היה רשום שהבכורה תהייה גם כאן
אל תדאגי
וגם אני צופה טחינה אינסופית של הקליפ בערוצי הMTV השונים

33emily33

New member
אממממממ

זאת אליה... אני בשל אחותי-אני אליה בלום.. אז זה בדיוק שבועיים???? כי אני רוצה לראות ווומתגעגעת עליכםםםםםם לאב יווו

../images/Emo32.gif

תגידו, אם מארון בהופעה באירופה כבר חודש פלוס, איך זה שהם צילמו כבר את הקליפ ויש להם תאריך להקרנתו הראשונה?? איך הם הספיקו?? הם עשו אותו לפני או שאולי בכלל הם עושים אותו בימים הקרובים (כי מחר נגמר הסיבוב הופעות?)... ושאלה נוספת..הסיבוב שלהם באירופה נגמר מחר נכון?? בברצלונה...? תודה לעונים, צ'או

CiNdErElLa3887

New member
אמממממ ../images/Emo26.gif

אני חושבת שזאת הסיבה שהם ביטלו כמה הופעות באירופה, זה נראה לי יותר הגיוני. הם טסו בחזרה ללונדון וצילמו את הקליפ במשך 3 ימים. ובקשר לסיבוב הופעות, לפי מה שרשום כאן בלוח אירועים זה נכון. אבל אני לא ממש עוקבת אחרי הסיבוב הופעות שלהם, זה רק מכניס אותי לדיכי

גם אותי ../images/Emo10.gif

אבל תתעודדי בזה שמחר זה נגמר! מחר הם חוזרים הביתה (חחחח מי שישמע אותי יחשוב שהם גרים בישראל)... תודה שענית

simple girl1

New member
פשוט תראי את זה כל יום...

אני רואה כל יום trl אז כשיהיה אז אני יכתוב פה... שניה אני יחפש אתר של trl ואני ידבוק שם מתי שי ת'קליפ...

למעלה