שאלה!!!

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifשאלה!!!../images/Emo26.gif

תגידו נירית קופל מעשנת???? כי ראיתי תמונה שלה ב"לאישה" שהיא מחזיקה סיגריה בפה... תגיבו בבקשה!!!
אוריין

../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif מהההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

לא נראה לי הגיוני....... למה שהיא תעשן

עדן לוי

New member
כן היא מעשנת...

לצערי, אבל מה לעשות? אף אחד לא מושלם....(למרות שהיא מאוד קרובה לזה!)

../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif אני ממש מתפלאת עליה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רותם שלנו מעשנת
אתם קולטים את זה
היא לא נראית ככה

עדן לוי

New member
לא צריך להגזים........

למרות שעישון זה הדבר הדוחה ביותר עליי אדמות היא עדיין מותק ונשהמה ומוכשרת לגמרי לא נורא...סלחנו

כן היא מעשנת מה אתם מתפלאים...

אתם לא מכירים את נירית האמיתית אתם רק מכירים את רותם אז מה אתם מתפלאים כאילו אתם מכירים אותה מגיל שנה רוצים עוד הפתעה??? ירון גם מעשן במציאות!

../images/Emo41.gif שתיהן נראות כאלו תמימות../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

אני פשוט בשוק מהן
הרי מתחילים לעשן בגלל לחץ חברתי בד''כ לא כי סתם בא לך ואז את מתמכר... זה אומר שהם היו נתונות בילדותם ללחץ חברתי
הם לא נראות כאלו שאפשר להשפיע עליהן
עזבו אלו סתם תאוריות שלי

../images/Emo41.gif ברור שגם הילדים הכי טובים...../images/Emo41.gif

יכולים להתמכר לסגריות
השאלה היא למה הם בכלל בהתחלה לקחו סיגריות
הרי לוקח להתמכר לזה לפחות שנתיים אם לא יותר...
עשו לנו על זה הרצאה בכיתה

איזה שטויות על מה את מדברת?

כשאני ניסיתי פעם ראשונה סיגריה (ואני לא מעשנת) אז עשיתי את זה לבד בכלל כי סתם רציתי לראות איך אני אראה עם סיגריה כדי להראות "בוגרת" וסתם לטעום מה הטעם של זה ומה אנשים מתלהבים מזה הייתי סקרנית וגיליתי שזה מגעיל לא ניסיתי בגלל זום לחץ חברתי.

../images/Emo41.gif למה שטויות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

בסדר פעם אחת לנסות..... אבל אמרתי לך כבר כדי להתמכר לסיגרייה צריכים לנסות הרבה יותר מפעם אחת
כבר אמרתי בהודעה אחרת שזה לוקח לפחות שנתיים להתמכר

ררררררררררררר../images/Emo46.gif

אני כל הזמן מתחילה לקרוא את החתימה שלך וזה משגע אותייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo41.gif ת'אמת........ ../images/Emo41.gif

בירון באמת קצת חשדתי שהוא מעשן במציאות
כי יש לו שיניים צהובות כאלו והוא גם נראה לי קצת מוזר כזה...
אבל למה הם כולם עושים את זה לעצמם
למה הם הורסים לעצמם את הבריאות, קרייריה

lunaluna

New member
מה ההיסטריה?

לא שאני מעודדת לעשן אבל מה ההיסטריה שלכם בסך הכל סיגריה זה לא שהם רצחו מישהו. תיכנסו לפרופורציות. ואגב תמר לא מתחילים לעשן רק בגלל לחץ חברתי. מעשנים כי רוצים. ואם הם רוצים אז שיעשנו זה לא העיניין שלכם

../images/Emo41.gif לא רק בגלל לחץ חברתי..../images/Emo41.gif

אבל תחשבו בהגיון, למה שמישהו ירצה בכלל להתחיל לעשן, אני לא מבינה
ואני לא עושה מזה עניין כ-ל כ-ך, גדול
אני פשוט הייתי מופתעת

../images/Emo142.gif אתם ממש מגזימים..

אז מה אם הם מעשנים
עשיתם מזה איזה פשע נוראי... זכותם לעשן. זה לא שהם עוברים על איזשהו חוק. מותר לעשן סיגריות. זאת לא עבירה.

למעלה