מה דעתכן?

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמה דעתכן?

אולי הרעיון ישמע בתחילה מגוחך אבל ככל שאני הופכת בו הוא נראה לי מצויין.אחת החברות התבטאה כאן שכדי לתת חלב לילד לא צריך לקנות את החלב. ואני לוקחת את זה יותר לקיצוניות. אני צריכה אב לילדי ובתקופה זו במיוחד לבני בן השש עשרה. לו ניתן היה למצא אב ברוחניות(אפילו בתשלום כעובד)במקום האב שאינו מתפקד.שישב איתו ,שיסביר לו שיתמוך בו.זאת כמובן מבלי להיות אשתו על כל המשתמע מזה. בביתי הספר יש חונכים ולדאוג שלבני יהיה אבא חונך. הבהרתי את עצמי ואני לא צוחקת אני חושבת על זה במלוא הרצינות. אתם חושבים שרעיון זה יהיה טוב? יש כל כך הרבה פנסיונרים משועממים.אפשר לקחתם למשימה זו וגם לתגמל אותם כספית על כך.

m i c h a l i

New member
אסתי למה רעיון מגוחך?

ע"פ הידוע לי קיימת תוכנית של חונכים לילדים בבי"ס. אני ממליצה לך לפנות למחלקת הרווחה במקום מגורייך ולברר האם אפשר להצטרף לתוכנית זו. בהצלחה
( ושמחה שאת שוב פה איתנו)

DIEL

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

כל ילד צריך דמות של אב, עבור הבת שלי מתפקד אחי הבכור כאב לפעמים אפשר לחפש קרוב לבית, אם יש לך משהו מהמשפחה זה עדיף זה יותר יציב, כמו שילד צריך אב , הוא צריך ביטחון ויציבות. אם הבחור "שתשכירי" יתייאש פתאום?, או שימעס לו? לבן שלך את צריכה משהו שיואהב אותו בלי תנאי, שיהיה שם בשבילו שיתן לו את הביטחון שהוא חלק מהחיים שלו ותמיד יהיה שם. אני חושבת שזה די סיכון לקחת משהו מבחוץ שאולי בשלב מסויים ינטוש אף אחד לא יכול להבטיח לך שהם יהיו מוכנים להתמודד עם כל שלב שהבן שלך יעבור ולהיות שם בשבילו. מלבד המשפחה שלך, אח, בן דוד משהו שתמיד היה בסביבה ותמיד יהיה, טיב הקשר יהיה תלוי בשנהם בכימיה שבנהם את זה אי אפשר לקנות או לתמרץ משהו שינסה לבנות משהו שלא קיים ולא יכול להיות קיים. תחשבי על זה,,, אני בטוחה שאת רוצה את הטוב ביותר עבור הבן שלך, וכשאת אומרת "אב רוחני" זה לא סטודנט פרח שיהיה איתו שנתיים ואח"כ יצא לו מהחיים את צריכה לחפש לו יציבות ולפעמים גם יד חזקה, אל תתבלבלי אני בטוחה שלבן לך אין בעיה למצא חבר, ואל תחפשי לו חבר. מה שכן יכול להיות רעיון זה אדם מבוגר בודד או בלי משפחה שצריך חברה ואדם בסטטוס הזה יכול ל"אמץ" את הבן שלך לחיכו. בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה

../images/Emo140.gifתודה על התגובות

ואכן צריך להזהר בבחירת האדם. במשפחה יש אנשים שיכולים אך אחת הבעיות זו ההתמדה . לא כולם פנויים ומודעים לצורך הזה בדמות האב

למעלה