יש לי שאלה אני חדשה פה יחסית ואין לי מושג מה זה שירשור משהו יכול לעזור לי?
ח חולה על יהודה המושלם New member 29/4/04 #1 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifיש לי שאלה אני חדשה פה יחסית ואין לי מושג מה זה שירשור משהו יכול לעזור לי?
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifיש לי שאלה אני חדשה פה יחסית ואין לי מושג מה זה שירשור משהו יכול לעזור לי?
S sivan 1 4 New member 29/4/04 #2 Wי7ש!7 ה!C!..... שרשור בעצם ההודעה שלך! כאילו כשאת שולחת תגובה למישהו מהפורום את משרשרת...... זה בעצם שליחת תגובה\הודעה... אני מקווה...שאני הסברתי את זה ברור......ונכון.... מקווה שעזרתי (תקנו אותי אם אני טועה כן?.....)
Wי7ש!7 ה!C!..... שרשור בעצם ההודעה שלך! כאילו כשאת שולחת תגובה למישהו מהפורום את משרשרת...... זה בעצם שליחת תגובה\הודעה... אני מקווה...שאני הסברתי את זה ברור......ונכון.... מקווה שעזרתי (תקנו אותי אם אני טועה כן?.....)
ט טל השובבה 2 New member 29/4/04 #3 שירשור זה........./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שרשור בעצם ההודעה שלך! כאילו כשאת שולחת תגובה למישהו מהפורום את משרשרת...... זה בעצם שליחת תגובה\הודעה...
שירשור זה........./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שרשור בעצם ההודעה שלך! כאילו כשאת שולחת תגובה למישהו מהפורום את משרשרת...... זה בעצם שליחת תגובה\הודעה...
ש שדונת21 New member 29/4/04 #4 כן אבל תשתדלי לא לפתוח הודעות ח חדשות אלא תוסיפי להודעה קיימת כי הם לא מרשים לפתוח הודעה חדשה את כן יכולה להוסיף תגובה שזה הודעה חדשה להודעות קיימות...... בהצלחה...
כן אבל תשתדלי לא לפתוח הודעות ח חדשות אלא תוסיפי להודעה קיימת כי הם לא מרשים לפתוח הודעה חדשה את כן יכולה להוסיף תגובה שזה הודעה חדשה להודעות קיימות...... בהצלחה...
ר רעותי המתוקה New member 29/4/04 #5 נ"ש משהו יודע אם יש היום אמ"ל../images/Emo35.gif כאילו בגלל הפיינל פורד הזה..