פינת השאלה הקטנה

• פותח הנושא nngr
  • פורסם בתאריך

nngr

New member
שאלה לגבי המימונה

אני מורה מקצועית בתיכון. הוזמנתי על ידי תלמידה לחגוג עמה ועם משפחתה את המימונה. ההזמנה היא לי ולמשפחתי מה כדאי לעשות (אני מלמדת שנה ראשונה בתיכון הזה)

מפציעה

New member
זקוקה ל-../images/Emo91.gif

בעצם, לכמה.
1. גילינו שהמזרון הזוגי שלנו הלך לעולמו (כן, זה מה שקורה שישנים על הרצפה בלי מיטה - טוען העזר שכנגד). חיפוש קצר ברשת הניב אינספור הצעות. אבל לא סומכת עליהן. וכאן - אתן נכנסות לתמונה - אנו זקוקים (נואשות ובדחיפות. לעת עתה אנו ישנים על מזרון מתנפח. לא חוויה לגב) להמלצות למזרון (או לחברה מומלצת). חשוב שיהיה גדול (לפחות 200/160) לכל אורחי הלילה הבלתי קרואים
ובמחיר סביר. וכמובן - משהו שאפשר לרכוש בלי לצאת מהבית. בקליק אחד. אין לנו זמן להסתובבויות. (אחחחח, הפלדאוּת, הפדלאוּת...) 2. בנוסף, אנו מחפשים המלצות למיטה זוגית. אני מאוד רוצה מיטה נמוכה (סגנון יפני, כמו שקוראים לזה). מכירים מקום שמוכר כאלה ? 3. והמלצה אחרונה - פינת האוכל במטבחנו עתיקה עד מאוד (עוד מעליית סבתי וסבי ארצה מגרמניה בשנת תרפפ"ו). החזיקה מעמד לא רע עד הופעת הקניבליוֹת. לאחרונה - גם שעתה הגיעה
. ריפוד הכסאות מתפורר. הצורה שלהם די יפה (כסאות עתיקים, אין מה לומר). אבל בכל זאת - דרוש שיפוץ. אז איפה ניתן לחדש כסאות עתיקים או לחילופין לרכוש כסאות עץ פשוטים ועתיקים ? (משהו כזה כמו שהיה פעם...)
יקירותיי.

דסקלידס

New member
../images/Emo199.gif סידורי שינה:

אנחנו ישנים על בסיס פוטון עם מזרן רגיל. יתרונות: נמוך מאוד ועל כן בטיחותי לשותפנו למיטה. חסרונות: פושטי. הייתי מעוניינת במיטה של גדולים, אבל קודם נתחיל לישון לילות שלמים ונטולי שותפים למיטה

גוליגל

New member
דוקא מזרון כדאי למשש לפני הקניה...

מעבר לאיכות יש גם עניין של העדפה לדרגות קושי שונות ולאופן ה"התנהגות" של המזרון. ממליצה מאוד ללכת לסיבוב ולקנות אחרי מישוש. בהרבה מקומות אפשר גם לקחת את המזרון לתקופת נסיון - כלומר אם אחרי שבוע אתם רואים שלא נוח לכם, ובהנחה שאף כלב לא כרסם ואף ילד לא הספיג את המזרון - אפשר להחזיר. (אין לי המלצות, את המזרון שלנו קיבלנו במתנה לחתונה, מההורים שלו
)

העדשים

New member
לא רק למשש אלא להשתרע (?) ממש

ובלי בושה. כשממששים מזרון ולוחצים עליו זהו לחץ נקודתי ולא משקף את התמיכה שלו בגוף. באופן אישי אני אוהבת את הספוג של פעם אבל איכותי. מזרון סנדוויץ קשה לא יהיה יקר וניתן להזמנה בכל גודל. בניגוד למזרן קפיצים, אפשר לשים שניים אחד ליד השני ולא מרגישים בהבדל. מתקבל מיזרון ענק אבל נוח לתפעול - מצעים, איוורורים והיפוכים.

מפציעה

New member
המזרון האחרון שלנו (זה שקיפח את חייו

על רצפתנו הקפואה) היה מן המשובחים והיקרים (נדמה לי סילי פוספרופדי או משהו כזה). ואת האמת ? אני לא בטוחה שהוא היה יותר נוח ממזרוננו המתנפח והפושטי
אני יודעת מה אני מחפשת (בערך). מזרון גדול 2.00/1.80. קשה יחסית. וזהו. רק צריכה שם של חברה מומלצת (וזה תפקידכם), ואני מסודרת.
שכיבה של שתי דקות בחנות לא נותנת לי שום אינדיקציה. ואין לי זמן (וחשק) להסתובב ולחפש מזרונים (ויש ממש היצע טוב ברשת, אז זה בכלל מפתה) בינתיים ההמלצות הן על עמינח. איך אירופלקס ? אשמח לעוד רעיונות.

לנו יש פולירון

לא מזרן קפיצים, אלא סוג של ספוג/סנדביץ' שבצד אחד שלו הוא יותר רך ובשני - קשיח יותר. מעל עשר שנים אצלנו, לא מתבלה ומאד נוח (וגם הילדים, אורחי הלילה, לא התלוננו עליו מעולם
) אני לא יודעת אם יש בגדלים שאת מחפשת.

מזרוני לטקס נוחים מאוד

אצלנו החצי בחר דרגה 6 מתוך 7. אני אולי הייתי בוחרת 5, אבל גם על 6, שזה לכאורה קשה מאוד, מאוד נח לי. כאמור למטה, קנינו קינג דויד.

T noki

New member
לנו יש מזרון זוגי של עמינח, קפיצים

כמו שאמרו, יש דרגות קושי שונות, אז כדאי לבדוק ולנסות שלא רך מדי ולא קשה מדי. מיטה - אין לי מושג, לנו אין נמוכה במיוחד. לגבי הריהוט העתיק - שווה לברר אם אפשר להחליף את הריפוד.

גם לנו יש עמינח

וגם אני לא מבינה איך אפשר לקנות מזרון בלי לבדוק אותו קודם. אני אוהבת רכות יחסית, אם יביאו לי מזרון קשה זה ממש יהרוס לי את ההנאה מהשינה....

g a n i

New member
ממליצה בחום לקנות 1.80 או 2מ'(רוחב)

השנים חולפות ואורחי הלילה מתרבים, ומה שלפני שנתיים נראה לנו ע-נק (1.60) היום צר מלהכיל
כיוון שמיטה קונים לאי-אילו שנים כדאי לתכנן מראש

ליcות

New member
מצטרפת להמלצה..

יש לנו גודל 1.80*2.00 וזה ענקי.. כיום ישנים בו אמא אבא וילדונת בת שנה ו 10 בנוחות מירבית (למרות שהיא מתהפכת ומסתובבת כל הלילה
). אני מניחה שכשהקטנה שעדיין בעריסה תרצה להצטרף, יהיה כבר פחות נוח. לא מבינה איך מצליחים לישון 3 אנשים במזרון קטן מזה. החיסרון במזרון - מאוד קשה לישון אצל אחראים כשמתרגלים לגודל הזה
והמצעים קצת יותר יקרים. מעבר לזה - רק יתרונות!

doe2

New member
מצטרפת להמלצה

הרבה, הרבה יותר נוח 1.80 (השאלה אם יש מספיק מרווח בחדר). לגבי מצעים: בהרבה מקומות מסכימים להחליף לי את הסדין, כך שאני לוקחת סט רגיל, מוציאה את הסדין הרגיל ומחליפה לסדין גדול ומשלמת הפרש של 20 ש"ח בערך ולא יותר.

גוליגל

New member
גמני שמחה שיש לנו 1.80*2.00

מעולה לאורחים ליליים, ולא רע גם בלי אורחים

../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי

אנחנו שדרגנו ל1.80 וזה נפלא. לגבי סוגיית המצעים ניתן פשוט לקנות מספר בודד (2-3) של סדינים גדולים בצבעים חלקים שתואמים לסטים קיימים. בנוסף, אם המזרון גבוה מאוד, אז למידה של 1.8 אפשר לרכוש סדין של 2 מטר (את זה כבר יותר קשה חמצוא סטים, אבל שוב, קל למדי להשיג בבודד).בסופו של דבר, לא צריך יותר מ-2 או 3 מערכות מצעים. לגבי סוג המזרון: קנינו מזרון לטקס של קניג דויד. מאוד מרוצים. קנינו אותו באותה חנות בה רכשנו את חדר השינה ופינת האוכל: ראם ברחוב הרצל בתל אביב. מחירים סבירים ביותר ושרות מופלא! (לפני כן היינו במספר חנויות מזרונים. כבר ידענו שמעדיפים לטקס ולשמחתנו, דווקא זה שבא במחיר סביר מאוד בחנות יחד עם המיטה, היה לנו הכי נח).

מפציעה

New member
יופ. תודה. אני חושבת שכזה ראיתי גם

ברשת, אז זה בכלל מעולה.
(ראיתי ברשת מזרון לטקס של קינג דויד) שאלת
- מה ההבדל בין לטקס לבין קפיצים ? למה אחד עדיף על השני ?

לא יודעת אם "עדיף"

אבל זו שאלה של נוחות אישית. בלטקס אין קפיצים, וזה למעשה סוג של ספוג (אבל ממש לא ספוג רגיל). בעיני לטקס נותן תמיכה נעימה יותר, אבל זה באמת עניין אישי.

למעלה