../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני יודעת שקצת מוקדם, אבל מסיבות שונות, הנושא עולה דווקא עכשיו.. כמה שאלות: שנה הבאה בכוונתי לגור עצמאית.. הבעיה היא שאני אהיה בארץ בערך בפברואר, מרס, (אפריל - לא) מאי, יוני. הלו"ז שלי מניע אותי לחפש דירה על בסיס חודשי, איזור המרכז.. איך זה בדיוק עובד? מבחינה תקציבית, כמה אני משלמת בערך? מתי אני צריכה להתחיל לחשוב על לחפש דירה בהנחה שאני לא אהיה בארץ במשך חצי השנה שלפני כן? ריהוט? תודה לכולם, שבוע נפלא!

lola in pijama

New member
תבתדקי בהומלס

יש שם חלק שלם של "השכרה לתקופות קצרות" מעיון זריז במודעות שם רוב הדירות מגיעות עם ריהוט (מה שכן, אי אפשר לערוב לטיבו). עם הלו"ז שלך, לשכור דירה זה צעד חכם עכשיו?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מעלה כאן כמה עניינים נפרדים. נתחיל מסוגיית זמן החיפוש - בדרך כלל, יהיה מאוד קשה למצוא דירה חודשים רבים מראש. דירות יוצאות לשוק חודשים בודדים לפני שהן מתפנות, ובאיזורים שאת מציינת, דירות טובות נחטפות מהר. הדבר השני, הוא עניין הדירה על בסיס חודשי. כפי שאת בטח מתארת לעצמך, לו היית בעל דירה, היית מעדיפה להמנע מסוג כזה של חוזה, אלא אם כן היו לך סיבות מיוחדות, פשוט כי זה אומר יותר התעסקות בדירה. מבחינת בעלי דירות, בשורה התחתונה, חשוב להם שכסף יכנס באופן סדיר ושלנכס שלהם לא יגרם נזק. חוזה על בסיס חודשי לא מוסיף לבטחון שלהם באף אחד מהתחומים האלו, לכן קשה יותר למצוא דירות כאלו. מה בכל זאת אפשר לעשות? כמה דברים. קודם כל, להחליט שתהיי מוכנה לספוג את החודש באמצע, כי זהיאפשר רצף ארוך יותר, ולכן יתן לך יותר גמישות במציאת דירה. בנוסף, הייתי מציעה לך לגלות אקטיביות, ולא רק לחפש בהומלס, אלא לפרסם בעצמך מודעות, ובמיוחד להתמקד באנשים שיוצאים לטיולים ארוכים וצריכים שמישהו ימשיך לשלם שכ"ד בדירה שלהם בנתיים. רעיון נוסף, שלא ניסיתי בעצמי אבל בכל זאת קצת מוכר לי, הוא לחפש ולתלות מודעות בלוחות בחנויות למטייל/ריקושט באיזורים הרלוונטיים, שוב, בגלל עניין המטיילים. החדר הראשון ששכרתי בת"א הושכר מבחורה שיצאה למסע אישי, ובנתיים רצתה להשכיר את החדר בשכירות משנה. בהצלחה

למעלה