indigo3688

New member
עונה שלישית-- אני צריכה עזרה!

מאז שהפסיקו לשדר את התכנית ביום שישי ב6 וחצי אני ממש לא עוכבת... לא הבנתי מתי התחילה העונה השלישית ואיך הצלחתי לפספס אותה... בקיצור אני ממש צריכה עזרה מכם: 1. מתי העונה השלישית התחילה? 2. באיזה פרק אנחנו עכשיו? 3. מתי היא משודרת? אני משמ אשמח אם תעזרו לי!!! תודה!

אם פעם להיילי היו תלתלים שחורים???

יש תמונה שאני רואה את כול הקאסט בסדר...אבל היא נראית מוזר לצערי לא אוכל להביא את התמונה כי לא מרשים שאני יקח אותה!

avivirus

New member
שלום...

אפשר לשאול מתי משודרת העונה בהוט (ערוץ 10)? כי אני לא מצליחה לעקובבב....

shayp15

New member
צריך תשובה

אני קצת לא בעינינים ואני רוצה לדעת לוקאס ונייתן חברים?הם מדברים אחד עם השני?

shawn 1

New member
שאלה...

יש לי שאלה בקשר לפרק שבו עשו הבנות (אנה פייטון ברוק והיילי) מסיבת פיג'מות. ואני מבקש בבקשה שתענו לי רק על מה שנוגע לפרק זה מכיוון שאני רואה את העונה ה2 מההתחלה ואני לא מחפש ספוילרים. תודה. השאלה היא: הבנתי שלדן יש מין מחלה גנטית שיכולה לגרום להתקפי לב כנראה, ושזה צריך לעבור לילדיו. עכשיו, ניית'ן סיפר ללוקאס במשחק הכדורסל שהם הלכו יחדיו שהם יעשו בדיקה לבדוק אם הם נגועים במחלה הגנטית הזו... ניית'ן לא נגוע, אבל לוקאס לא עבר את הבדיקה, ואז בסוף אותו פרק ניית'ן אמר "אחד מבין שניים". מה זה אומר? שלוקאס כן נגוע? האם אני צודק בקשר למה שהמחלה אמורה לעשות, היא גורמת להתקפי לב? תודה מראש, ושוב אומר, בלי ספוילרים להמשך הסדרה... רק למה שנוגע לאותו פרק שפירטתי הנ"ל... תודה שוב
!!

Lydias767

New member
וואיי...חחח נכון בפרק של אתמול

ביס...חחח אז לוקאס ונייתן שרו את השיר שהיה תקוע להם במכונית HOLIDAY חחחחח איך אני אוכל להוריד אותו? מחר יש לי טיול ואני רוצה להסתלבט עם חברות שלי...חחח

היי אפשר בבבבקשה עזרה??

למישהו יש את הרשימת שירים מהפרק של היום בערוץ 10? פרק 7

זקוקה לעזרה..

בפרק החארון בעונה השניה יש שיר יפה מדהים שאני לא יודעת מי הזמר או מה שם השיר, אני יודעת שאחד המשפטים הוא" I never said thank you for that... מישהו יודע להגיד, מי הזמר??? ואם כבר, מה קורה עם העונה השלישית בYES?

אמברוש

New member
שאלה

לא ראיתי את העונה השנייה מההתחלה אז לא הבנתי איך פתאום נהיה לקרן מועדון ? המועדון הזה הוא גם של פייטון? איך בדיוק מה הם קנו אותו ביחד?

mirymoo

New member
,../images/Emo13.gif

העונה השלישית מהתחילה בארה''ב ואתמול שודר פרק 4 .. העונה השניה לא משודרת ביס ויקנד ב6 וחצי אלא ב8... יש שידורים של העונה הראשונה בימי שבת שבע וחצי ערוץ 10

yasminale

New member
השיער של בת'אני מתולתל.

בת'אני ג'וי לאנז (היילי) היא מתולתלת טבעית, כמו שרואים בפול תמונות, וכנראה שבאחת מהפעמים הרבות שהיא צבעה את השיער היא צבעה לשחור. פעם הבאה- נצלש"י.

עומרי 200

New member
תשובה

יש לדן מחלת לב שעלולה לגרום להתקפי לב. מה שאתה יודע זה מה שאתה צריך לדעת כרגע. לנייתן אין את המחלה ועל לוקאס לא יודעים... בינתיים. על כל הענין הזה תקבל תשובות בפרקים הקרובים. צפייה נעימה!

למעלה