א רותי

New member
רואים אותי../images/Emo35.gif או שאני שקופה למה

שנכנסתי פעם ראשונה ביום ששי בתוך שרשור שקוף. תמיד אומרים פה ברוך הבא למישהו חדש אבל לא ראו אותי. זה לא למה שאני כותבת. אני מבקרת כאן בלי להשתתף כי אני לא עושה דברים של אמנות וגם לא דתיה אבל נחמד בעיני הפורום המשפחתי כאילו שכולם מברכים את כולם ומציגים עבודות יפות וכל הזמן נהיה יותר נחמד. עד שהתחילו מריבות גואליות . ביום ששי בבוקר בשמונה היתה הודעה לכבוד שבת כמו שהיתה בשבועות האחרונים אחר כך היתה הודעה על יריד ואחר כך האיש מהמריבות שם עבודות. תיכף המנהל מברך אותו כאילו שלא כולם יודעים שהוא גנב את המילים אור שמח משם של ישיבה אחת. לו מותר לעשות את זה? את ההודעה של שבת עם הפרח המנהל לא רואה? אחר כך הוא הולך ליריד ובא לפורום לספר על היריד ועוד לא רואה את ההודעה. גם אף אחד אחר לא מתיחס וההודעה מתחילה לרדת. אז נכנסתי בשביל להקפיץ אותה. עד שבת אף אחד לא התיחס וגם לא אחרי שבת. מה יש? הפרח לא היה מספיק יפה? או אולי החלתתם במסרים לא להתיחס להודעה? אחרת למה לא התיחסתם לכניסה שלי? זה כמו שעשו עלי פעם חרם ביסודי ואף אחד לא דבר איתי ולא ידעתי למה. בגלל הזכרון הזה אני כותבת עכשיו.

ברוכה הבאה רותי

מתנצל על כל מה שהיה. את מוזמנת תמיד להכנס לפורום, לקרוא, להגיב ולהנות. לגבי מריבות בפורום אני שולל אותם. לאף אחד אין שום זכות יוצרים על מלל שמתפרסם בפורום, לפעמים אני מתעלם ממריבות כדי כדי שיעלם מעצמו. בקיצור תבקרי בפורום ותהני אפילו עשיתי לך איור במיוחד בברכה

א רותי

New member
כן אבל מה שהיה זה לא להתעלם ממריבה

בשביל שתעלם מעצמה. זה להתעלם מצד אחד במריבה ואז אולי הצד הזה יעלם מעצמו כי אפילו שהצד שותק בטח נעלב. זה כמו להיות בת יענה. אם לא מתיחס להודעה היא לא נכתבה אף פעם? ולמה מגיע לצד המסכסך פרס? יכולת להתעלם גם ממנו.

ymmy

New member
נשלב ידיים יחדו לקראת השנה החדשה

ונפיץ אור שמח, מקצה הארץ ועד סופה אור יקרות, אור של אהבה, אור אמת ונרחיק את הרוחות הרעות מקירבינו שנה טובה

א רותי

New member
וזהו? כל הבלגן שעשית יעלם? מי

שהעלבת ישכח הכל? גם את ההתנהגות של החברים? מה, אתה המצאת את האור?

ymmy

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

רותי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gifלפורום

של היוצרים המוכשרים ושל הלא מוכשרים (כמוני ) שלא יוצרים. מקווה שתהני מעבודות היפות. רחל

matanpt

New member
רותי - ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שנה טובה וכל טוב. אני מקווה שאת מרגישה בית
.

למעלה