כוכה

New member
קפה נואר - אכזבת הבוקר

המקום טרנדי ומלא -ההתנהגות בהתאם. (יש לנו מספיק ואנו לא צריכים להתחשב בגחמות שלכם...)פעם היינו מבלים שם המון ונהנים מאד מאד. ארוחת בוקר- 42 ש"ח. לחמניות מחוממות אבל כיפיות, מיני ממרחים וריבה, סלט, חביתה עם תוספת (ירק, או גבנ"צ, או הם).טיפה ריבה. מיץ, קפה. החביתה - ביקשנו עם בצל, 2 חלבונים וחלמון, מקושקשת. לא מסוגלים להתגמש. קשה להם. לא הולך מקושקשת עם ירק רק אומלט - למה? ככה. לבסוף נכנעו אך היה זה לאחר ששאר המרכיבים כבר חוסלו. אז מבקשים עוד לחמניות, עד שבאות החביתה קרה... נו. הצד השני - ביקש נס קפה. כולה נס קפה. אין. מדיניות - שמעתם? מדיניות של בעל הבית... טעם מריר בפה ובינתיים NEVER AGAIN.

המלצות שלי

היי אני רוצה להמליץ לכם על מסעדת גורמה מאוד מאוד טעימה אז ככה: מיקום: חוף הים בראשון לציון. שם המסעדה : פרנצ'סקה. סוג אוכל : איטלקי . שרות : מעולה אוכל לא כשר. מחיר 2 מנות עיקריות + לחם ג'בטה מעולה עם כל מיני סוגים של סלטים מעולים + קינוח מאוד טעים יצא לנו 200 ש"ח . ומאוד מאוד נהנתי .. יש שם רוח נעימה של הים ואם יושבים בחוץ יש אוירה מאוד רומנטית. מאוד ממולץ בתאבון .

גליה12

New member
עזרה במציאת מסעדה ליד עין הוד

בן זוגי ואני מתכוונים לבלות את יום הנישואין בצימר בעין הוד ומחפשים מסעדה חביבה לחגוג את הארוע רדיוס של 30-20 ק"מ אפשרי בהחלט.. אודה לעזרתכם....

עדיר

New member
בעקבות המלצתכם ... כרמלה בנחלה |תוד

לכל מי שטרחו והמליצו , דיווח מ"השטח" - אז כנאמר בחרנו את האפשרות לעסקית של "כרמלה בנחלה" ולא התאכזבנו ! מנות כראוי , שרות מהיר אדיב ולא מנג'ס , ובסוף גם הציעו לנו טעימה מיין לבן (קינוח) מעולה מבית יקבי רמת הגולן - גוויצטרימר "הייצ'" על חשבון הבית , המחיר בהחלט סביר לארוחה + 2 כוסות יין+ קינוח ( לא יכולנו להתאפק ..) כל זאת ב- 250 ש"ח לזוג( כולל הטיפ) . וטיפ נוסף - מעל המסעדה הנמצאת בבנין מקסים לשימור שהולך ומשתפץ , בקומה העליונה מתוכנן להיות "מלון בוטיק"- עיצוב ממש מקסים , בטוח שנחזור .. גם בכדי לראות איך מתקדם הפרויקט . ושוב - תודה .

meirfin

New member
מסעדות עזרה

אני מחפש מסעדה רומנטית למחר בערב משהו אבל ממש רומנטי! תודה מאיר

מאיהק

New member
יום הולדת

בסופ השבוע נחגוג יום הולדת לחברתנו, היא רוצה ללכת לבית של אילנה? מישהו שמע על המסעדה הזו? תודה מאיה

bluefish

New member
2 כיוונים: חיפה או זכרון

בחיפה מומלצת בעיקר וואלה (צרפתית/שוויצרית ומאד רומנטית) אך בעיני גם טובה איזבלה (איטלקית ומעוצבת) במושבה הגרמנית. בזכרון בעיקר מומלצים פיצוטו והנשיקה.

למעלה