../images/Emo168.gifמסעדה עים שירה בציבור

לחברי הפורום מי מכיר מסעדה עים שירה בציבור שעובדת ביום שישי באיזור המרכז חוץ ממסעדת שיפודי הפינה (מומלץ) בתודה

עזרה ראשונה, בבקשה...../images/Emo140.gif

בערב (מוצ"ש) צריכה להזמין את כלתי העתידית, הלא ישראלית, ביחד עם בני, לארוכת ערב... מחפשת מקום בתל-אביב, שאפשר לשבת בשקת, לאכול טוב, אבל לא בשר עם בשר, אלא ארוכה קלה, נעימה...בלי רעש, עם מלצרים נימוסיים, ומאוד אופי תל-אביבית! כמו שהייה פעם הגינה של כפה כזה, בשינקין.... לא רוצה אוכל הודי, יפני, איטלקי....בקיצור רוצה להשוויץ, לא לקחת משכנתא על הארוכה, אבל לא מחפשת זול, במובן המילה הרחבה.. מודה לכם מראש, ושמחתי להכיר את הפורום.. אווה עמיחי מנהלת פורום "תכנון, שיפוץ...

liti

New member
הי אווה!

אנחנו מכירות מאחד הפורומים האחרים... וילה פולק הנמצאת באחד העם 20 נראית לי מתאימה לתיאור שלך מבחינת האווירה, אם כי היינו שם בארוחת בוקר כך שאין לי מושג איך המנות. כל שאר המקומות שאני חושבת עליהם נראים לי רועשים או המוניים מידי למה שאתם מחפשים.

Amoureuse

New member
רק לוודא קודם (+עוד המלצות)

שאין שם אירוע בחצר: זה מה שקרה לי כשפעם הלכתי לשם. (סיפרתי פה כבר מזמן - היה בחצר יומולדת עם שירים רועשים במערכת המוזיקה, שמשותפת גם לחלק הפנימי, והם לא טרחו להזהיר כשהזמנתי!) והצעה נוספת: ללכת על אחת ממסעדות הדגים שנותנות סלטים חופשי ומשלמים לפי המנה העיקרית הנבחרת (דג / פירות ים). בד"כ יוצא כ-70-80 ש"ח לארוחה לאדם לפני משקאות וקינוח. זה מאד חברותי כי את הסלטים אוכלים יחד (מקבלים המון צלחות למרכז השולחן ומה שנגמר אפשר לבקש שוב), וגם יכול להימשך הרבה זמן (פשוט תעכבו את הזמנת הדג). שני מקומות העונים לנוסחא בהם נהניתי לאחרונה: ז'קו (בניין מקסים משוחזר ליד כלבו שלום, ניתן לשלב עם טיול בנווה צדק כדי להשוויץ), ובני הדייג (נמל ת"א - מקום מאד נעים בשעות הערב). ונווה צדק הזכיר לי גם את סוזאנה - פחות מסעדה אבל בהחלט ניתן גם לאכול ברצינות, ובעיקר מקסימה שם האווירה (שבו בחוץ מתחת לעץ), והמיקום היפהפה בדיוק מול סוזן דלל, מקום שווה להשוויץ בעירנו בפני לא-ישראלים.

liti , מודה לך, והלכנו לשם...

התברר, שלפני זמן מה, כאשר שיפצו את הבית היפה, ופתחו כמסעדה מרוקאית, הייתי שם, לחגוג יום האולדת שלי, עם חבר, ומאוד הייתי מרוצה...האווירה, האוכל, השרות הייה אז ממש מושלם - ואני, שהייתי מלצרית שנתיים אצל שושנה, בבלינצ'ס ההונגרי, לפני מאה שנה...מאוד ביקורתית... אז, המקום הייה נחמד,אבל קצת מוזנח, ביחס למה שהייה, האוכל עדיין טוב, אבל לא מדהים, הטפרית כדבר שהאורך לוקח ביד, דף מודפס כחול, אלוב למדי, המלצרית שלנו היתה מהסוג המעצבן, שפתחה עיניים גדולות, שלא שותים יין, ואני אוכלת רק מנה ראשונה...אני לא בדיאטה, אבל מנה ראשונה "הקיבולת" שלי, מה לעשות...

liti

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גידי42

New member
206 בצהלה

כל יום חמישי ושישי שירה ארץ ישראלית עם זמר,זמרת צמד וכו'. אוכל מעולה (סטקיה אבל מאד משודרגת) ואווירה של קומזיץ. ד"ש לבבר!!! וגם ב"דרבי היי סטייק" בעתידים אותו כנ"ל.

למעלה