@יעל@

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אנחנו בבית מחוברים לתבל (לא דיגיטל) , האם אתם מציעים לעבור ליס? (משום מה כשעשיתי סיכום של המחירים של החבילות , אז יס יצאו יותר זולים מתבל דיגיטל) גם אחי הקטן אמר שהוא מעדיף את יס מתבל כי הם יותר זולים ויש להם יותר ערוצים, ואמר שליפעמים הממיר של הדיגיטל ניתקע וכל הבלגנים האלה... מה יותר מישתלם באמת???? ועוד שאלה: למה ליס אין את AXN???

Jenkins

New member
ככה!

גם אין ליס Star World ואנחנו שורדים יפה מאוד, למרות שתאמיני לי שהייתי רוצה. אני אוהבת את יס מאוד מאוד וחושבת שכדאי לעבור, אבל תחשבי טופ טופ כי אין לאף אחד ראש לסבול עוד אחד מחבורת המתלוננים בע"מ על כמה שיס זה סתם חרא... חוצמזה היכוני לשירות טכני הכי קשה להשגה שאי פעם תדעי... אבא שלי פעם ישב 15 דקות עם המוזיקה של ההמתנה...

שלמונזה

New member
YES YES YES

בתשובה לשאלתך מה עדיף, אתם פשוט צריכים לשקול מה אתם אוהבים לראות בטלוויזיה!!! האכזבה היחידה (מבחינת תוכן שידור) שיש לי מיס זה שהם לא משדרים את הערוץ הנפלא של סטאר וורלד (אח איזה געגועים) אבל אני מסתדרת... נזכיר שוב שיש ליס את הערוץ הנפלא יס פלוס שיש בו הרבה סדרות יפות, בעיקר בריטיות (אם אני לא טועה) בקיצור אחלה ערוץ. ערוצי הסרטים של יס ממש טובים. יש את ערוצי הספורט המגוונים למי שאוהב וכמובן שיש יותר התקדמות מהכבלים בערוצי המוזיקה, כולל את מיוזיק בוקס שבו הצופים בוחרים את הקליפים באמצעות הודעות SMS. אבל... רק להזכירך (ואני לא יודעת מה הטעם שלך בטלוויזיה אז לא להעלב) לא לשכוח ש: בהיעדר הכבלים אין את לחיי האהבה, אין גיא פינס, ואין יצפאן וכל הפקה אחרת של הכבלים. אין את ערוץ AXN, ושוב אין את סטאר וורלד. אבל ליס לעומת זאת יש ערוצים אחרים שאולי מפצים על זה, ובקרוב יועלו עוד ערוצים חדשים! טוב גמרתי לברבר, ההחלטה שלכם ואני אומרת: YES YES YES שלמונזה

אביטל +

New member
ושאלה דומה

מישהו אולי יודע - המבצע של יס עם PS2 - כמה זמן צריכים להישאר מחוברים ?

שלמונזה

New member
אביטל

מכיוון שאני לא מאמינה שמישהו יתן לך פה תשובה על זה... כנסי לפורום של יס, אני בטוחה שיתנו לך שם תשובה! השארתי את הקישור בהצלחה

okok4

New member
דווקא כן. שנתיים בדיוק.

אם את מבטלת לפני את צריכה להחזיר להם 1800 ש"ח.

אביטל +

New member
תודה ../images/Emo13.gif

קיוויתי שרק כמה חודשים כל פעם לומדים מחדש שאין שום דבר בחינם

../images/Emo71.gif חשבון פשוט

ההצעה של יס: 6 חודשים unlimited ב-125 ש"ח (אח"כ ב-240 ש"ח), ממיר ראשון חינם, ממיר שני תמורת פקדון (שווה ערך לעלות של 5 ש"ח בחודש). סה"כ 130 ש"ח ל-6 חודשים, אח"כ 245 ש"ח (לשני ממירים). ההצעה של תבל: 3 חודשים unlimited ב-130 ש"ח (אח"כ ב-260 ש"ח), פקדון תמורת כל ממיר (ש"ע ל-10 ש"ח בחודש לממיר). סה"כ 150 ש"ח ל-3 חודשים, אח"כ 280 ש"ח (לשני ממירים). הפתרון האולטימטיבי: מר ישראלי עושה מנוי ליס ב-125 ש"ח לחודש. אחרי 6 חודשים מר ישראלי עובר לתבל ב-150 ש"ח לחודש. אחרי 3 חודשים מר ישראלי מבטל את המנוי, וגב´ ישראלי עוברת ליס. אחרי 6 חודשים גב´ ישראלי עוברת לתבל. אחרי 3 חודשים גב´ ישראלי מבטלת את המנוי, ומר ישראלי עובר ליס. וחוזר חלילה... כל הפינג-פונג הזה בא לענות על דרישת החברות למינימום זמן המתנה לזכאות לתנאי ההתחברות הנ"ל.

E l i r a n 17

New member
יעלוש

אני מחובר ליס וזה סתם חרה אני לא יודע עם במתבל הממיר נתקע, אבל ביס הוא נתקע(לכמה שניות) לפחות פעם ביום ולפעמים הוא בכלל מפסיק לעבוד(לחצי שעה) ל]חות פעמיים בשבוע ביס יש לך את ערות יס+ שזה סתם ערוץ חרה לדעתי, יש את בריזה שזה דיי נחמד וערוצי הסרטים שם הם כמו בתבל, אין ממש הבדל בכל מיקרה אני מציע לך לעבור ללווין בעיקר בגלל סטאר וורלד וביפ שאלה אחלה ערוצים!!!!! בקיצור... ל-א-ל-ע-ב-ו-ר-ל-י-ס!!!!!!!!!!!!! ביי ביי

למעלה