סקר

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifסקר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לכל הירושלמים שבפורום: זו ההזדמנות שלכם להשפיע. קשה לכם להגיע למרכז אבל בכל זאת רוצים לקיים מפגש פורום?? אם אתם ירושלמים ומעוניניים להגיע למפגש שמנו ב
אם אינכם יודעים אם תבואו למפגש שמנו ב
אם אתם יודעים שבטוח לא תבוא שמנו ב
אם אתם באים כיתבו תאריך שבו מתאים לכם לקיים את המפגש. תודה על תשומת ה
ותודה שהשתתפתם בסקר

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

את לא יכולה לפלוש ככה לפורום ולארגן מפגש נגדי. זה אפשרי להגיע מירושלים לת"א, כמו שזה אפשרי להגיע מחיפה לת"א. ובטח שזה לא הזמן עכשיו לארגן דברים כאלו, כשעומד על הפרק המפגש השני של הפורום. אשמח אם תוכלי להגיע למפגש בחנוכה.

אדוני

קודם כל אני רק עשיתי סקר מי אמר שזה יהיה בעל ביצוע. דבר שני זה לא נגדך הסקר , ויש כאלה שקשה להם להגיע למרכז למרות התחבורה הציבורית הרבה שקיימת. ואפשר לקיים את שתי המפגשים מי אמר שצריך לבטל אותם? ככה אתה כתבת. אפשר לקיים את שתי המפגשים בזמנים שונים ככה שמי שרוצה להיפגש גם במפגש של המרכז יוכל ללכת וגם אם הוא רוצה לבוא למפגש שאולי אני כותבת אולי התקיים בירושלים הוא יוכל לבוא כי זה התנגש באותו תאריך. ולהזכירך הפורום הזה הוא לא פרטי ככה שכולם יכולים להצטרף אליו. ואני לא פלשתי לפה!!!! ואתה מדבר אלי כאילו עשיתי משהו ממש ממש רציני שפגע בכבודו של מישהו. כולה ערכתי סקר לא בטוח שהרבה אנשים גם יבוא למפגש כך שאולי המפגש בכלל לא התקיים. עכשיו הבנת???????????

רעיון יותר טוב

אולי כל הירושלמים יבואו ביחד:] ככה יותר נוח וגם אפשר לעשות "מפגש" בתחנה המרכזית... אבל אולי אני לא אבוא כי אני בנתניה

מה??????????????? ../images/Emo187.gif

תסלחי לי שאני קשת הבנה אבל מה את רוצה?????????????????????? אני באמת לא מבינה , כל אוטובוס בירושלים מגיע לתחנה מרכזית ומשם לעזריאלי זה לא בעיה כי יש אוטובוס ישיר לארלוזורוב אז מה הבעיה??????????????????????????????????????????????????????ומי שמסתבך מה הבעיה לקבוע בתחנה מרכזית ונסוע ביחד? עשינו את זה פעם שעברה.....

שמע.. אני לא יודעת מי אתה

אבל אתה חצופ:]]] ואני עוד אתבע אותך.. אתה עוד תשמע ממני!!! איך אתה מעז להכריז על עצמך שאתה בצוות חבר בלי שעברת מבחנים!? אה!? חוצפה!

אוי את כ"כ אינטית:]

תודה על הפענוח! אוהבת אותך.. אולי תהיי המנהיגה שלנו?:] שלומי- פעם אחרונה שאתה עובד עליי! ברור?:]

lollapalooza

New member
*אהם*

זה לולהפלוזה. על שם הפסטיבל הנפלא שלעולם לא אזכה להיות בו. ונועה- תמורת משכורת נאה אפשר לסדר הכל...

למעלה