מחפשת רצועה לילד בן3 כמו שעושים בארופה

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמחפשת רצועה לילד בן3 כמו שעושים בארופה

הילד שלי תזזיתי ונעלם כמה פעמים ברחוב ואחר כך הופיע. זה מאוד מפחיד אותי כי אנו עומדים לנסוע לחו"ל החלטתי לקנות לו רצועה, אני לא צוחקת מישהו שמע על כך , איפה אפשר להשיג בארץ דבר כזה? בבקשה עיזרו לי. תודה.

שי ז.

New member
באירופה גם הכניסו אנשים לתאי גזים

אני לא קושר שום ילד.

IcNיה

New member
אז אל תקשור

החלטה של הורה שהדרך היעילה ביותר לשמור על שלומו, בטיחותו וביטחונו של הילד היא להצמיד את הילד אל ההורה באמצעות רצועת יד (להבדיל מרצועת בע"ח, אותה קושרים על צווארו של אותו בע"ח) - לא הופכת את ההורה לנאצי.

michal@gal

Active member
מנהל
קודם נראה אותך

מסתובב בפארק שעשועים הומה אדם עם 2 ילדים, וגם מנסה לפתוח ארנק ולקנות להם שתייה בלי שיעלמו, אחר כך נדבר על "אני לא קושר שום ילד".

שי ז.

New member
ומי אמר לך שלא הסתובבתי?

וכשחששתי שלא אוכל להשתלט על כמות הילדים שעליה ני אחרי במקום מסויים פשוט ה נכנסתי איתם לשם. למה את לא קושרת את בעלך במקומות כאלה שלא תאבדו אחד את השני?

אימם

New member
כי יש נייד בימינו?

אבל יש כאלה שקושרות את הבעל בכל מקרה....רק ללא חבל
וברצינות: לקשור ילדים קטנים או פעוטות היה נהוג פעם וזה חוזר...אני לא רואה בזה רע.

אני מאוד מקווה בשביל הילד

שזה לא באמת יצא אל הפועל. בעיני זו השפלה. בתור אחת שהילד השובב שלה עושה לה בית ספר - אין שום מצב שבעולם שאקשור אותו כמו בע"ח.

אימם

New member
את אומרת שני דברים מנוגדים

שהוא עושה לך בית ספר = את שפוטה שלו שאין מצב שתקשרי אותו = הרי לא מדובר כאן על מכות או סאדו (מהיכן ההשפלה? מקסימום הגבלה)...אלא בס"הכ על סוג של שמירה ולכן אין קשר בין השניים לדעתי.

אני לא שפוטה שלו

מה שהוא עושה, לא העיזו ולא יעיזו לעשות 2 האחיות הגדולות יותר. הוא שובב מאוד, ובכל יום אני נדהמת מהרעיונות והביצועים שלו (בענייני שובבות), אבל מה הקשר בין לזה, לבין ההחלטה שאני שפוטה שלו? בבית אני משתדלת שמרחב השובבות שלו לא יגרום לנזקים, ומרחיקה דברים בעיתיים. לא יוצאת איתו למקומות הומי אדם ברמה שהוא יוכל להעלם לי בשניה. לומדת להתאים את עצמי אליו, ולא לכבול אותו בגלל מעשיו. ומה שאת אמרת בהחלט נכון. זו הגבלה. הגבלה חמורה. ובנוסף לזה - זו השפלה חמורה עוד יותר.

../images/Emo45.gif כי לפי ההגיון הזה כולנו שפוטים של הילדים

מעצם ההגדרה של הורות. כל ילד עושה להורה בית הספר בצורה זו או אחרת, כולנו נעלצים להיות בהיכון מתמיד, להשגיח נון-סטופ, לבחור לעיתים לא ללכת למקום זה או אחר. אם זה הופך אותנו לשפוטים שלהם אז זה המצב

זו לא הגבלה יותר חמורה מאשר "לתת יד".

יד קצרה יותר, מגבילה יותר, מאלצת את הילד ללכת בתנוחה לא נוה עם היד כלפי מעלה לאאורך זמן, להתאים את גודל הצעדים שלו לאלו של המבוגר, ורצועה-כמו יד, אפשר לשחרר כשרוצים.

shani74

New member
תגידי, את חושבת שהילד אידיוט?

שהוא לא שם לב שהיחידים ברחוב שהולכים עם רצועה הם הוא והכלבים? אני מאוד נהנית ללכת עם הבת שלי יד ביד, ומרגישה שזה חלק מהקירבה בינינו ולא עונש בשבילה, ואני זו שמתאימה את גודל הצעדים שלי לאלו שלה ולא להפך.

michal@gal

Active member
מנהל
לא תמיד אפשר לא להסתובב

במקומות כאלה. אני לא מבינה את ההגיון שעומד מאחור ההשוואה של ילד קטן לאדם מבוגר. את בעלי אני לא צריכה לחבר אלי ברצועה כי אם הוא ילך לאיבוד הוא ידע להגיע אל נקודת מפגש שנקבעה מראש. מגיל מסויים גם ילד יהיה מסוגל לעשות את זה. ילד בן שנתיים או שלוש לא מסוגל להגיע בעצמו לנקודת מפגש, ובחלק מהמקרים אפילו לא יהיה מסוגל לבקש עזרה כי עדיין לא מדבר מספיק ברור. ברור שזה דורש פתרון אחר.

אז לא מסתובבים

בפארק שעשועים הומה אדם עם 2 ילדים, ובמקביל מנסים לפתוח ארנק ולקנות להם שתיה! יוצאים מהבית עם שתיה! ילד הוא לא בעל חיים!!! מה יהיה הצעד הבא? לכלוא אותו בכלוב? הכל בשם ה"לשמור על בטחונו ושלומו של הילד"?

michal@gal

Active member
מנהל
גם בשביל לפתוח תיק

ולהוציא את השתייה שהבאתי מהבית, צריך שתי ידיים. אתם באמת מגזימים. אף אחד לא דיבר על לקשור את הילד, בטח לא על לכלוא אותו, ובאותה מידה שהילד "קשור" אלי, אז אני "קשורה" אליו, כי הצד השני של הרצועה נמצא על היד שלי. זו דרך פשוטה ובטוחה להבטיח שהילד ישאר קרוב, או אם נראה את זה מהצד של הילד שלי - זו דרך טובה להבטיח שאמא לא תלך לאיבוד.

למעלה