מחפשת רצועה לילד בן3 כמו שעושים בארופה

../images/Emo41.gif אני יכולה למכור לך

רצועת גוף בדיוק כמו בתמונה
מרסנת ילדים/כלבים בצורה יעילה ביותר. אם תמהרי להזמין תקבלי גם מחסום פה חינם.

palachinta

New member
תגובה מכוערת ומיותרת

לפעמים נורא קל להיות חכמים על הורים אחרים, ולהתגאות בכמה אנחנו הורים מצוינים מכיוון שהילדים שלנו לא בורחים לנו. אנחנו משקיעים בהורות שלנו ובהצבת גבולות ראויה, ולכן ילדינו לא בורחים. אז זהו, שלא הכל תלוי רק בכם. לפעמים מדובר בילד אקטיבי מאוד שרץ ובורח. והוא יכול להיות בן להורים שעד שהוא נולד התגאו בחינוך המופלא שהם נותנים לאחיו הגדולים - שלא ברחו להם. ולפעמים מדובר בסביבה מאוד מסוכנת, כמו למשל באורלנדו - לשם פותחת השרשור עומדת לנסוע. אחייני גרים באורלנדו, וחטיפת הילדים שם היא ממש מכה. לא מעט הורים שם מסתובבים עם רצועה שכזו, וכשאנחנו חווינו פעם אחת שלמשך מספר דקות הילד נעלם - הבנו את עוצמת הדבר. תוך שנייה מהרגע שלא ראינו אותו - השומרים שהיו שם (מוזיאון) נכנסו לפעולה. מייד נסגרו אוטומטית כל דרכי היציאה החוצה, הפעילות הופסקה והחל חיפוש היסטרי. זה ארך לא יותר מ 2-3 דקות. אבל בהתחשב בנסיבות - כנראה היה גם מוצדק.

די, נו באמת...

הילד שלי מאוד תזזיתי ואקטיבי. מאוד. מאוד (!). אנחנו כל הזמן רק רצים אחריו, לעולם לא חשבתי לקשור אותו ברצועה כלשהי ולנטרל אותו, הוא ילד סקרן ולדעתי זה בריא. מעבר לכך - לבעלי יש דוד רחוק, עכשיו הוא בגיל מבוגר, אבל עדיין יש לו טראומות מכך שאמא שלו קשרה אותו בחבל כשהיה ילד כי הוא היה רץ לכל מקום "והפריע" לה. זה ילד - לא כלב.

מצטער אבל...

אמנם לא אני כתבתי את ה"תגובה המכוערת והמיותרת" אבל אני מודה שגם אצלי עולה האסוציציה הזאת כשמדברים על קשירת ילד ברצועה לאם... קראתי את כל הטיעונים שלך ואת כל הדוגמאות שהבאת ועדיין לו היתי עומד במבחן כזה - אני היתי מעדיף לעבור את "הגהינום" עד שהילד ימצא ולאחר שימצא, להמשיך ולשמור ולהשגיח עליו ככול יכולתי בשבעים ושבע עיניים ורק לא לקשור אותו ברצועה... לא מסוגל לעולל דבר כזה לילד שלי, ילד שלי נולד להיות חופשי ומאושר ולא כפות וקשור ברצועות...

שמנתולה

New member
ילד חופשי ומאושר?

כן, קשור ברצועות אבל חופשי ברוחו... הנה, עכשו אתה יכול להפסיק לקשור את הילדה באוטו, שלא תקליק ותבוא לך אסוציאציה של כלב חלילה...

../images/Emo6.gif לא! , לא אפסיק לקשור אותה באוטו...

כי חייה תלויים בכך... וכל הכבוד למי שצילם את התמונה וחשב גם על בטיחות הכלב כנוסע באוטו...

ולגופו של ענין-תכלס, בלי פילוסופיה:

אני חושבת שלא תצליחי למצוא דבר כזה בארץ. הפתרון הטוב ביותר הוא באמת לקנות בחנות חיות קולר קטנצ'יק שמיועד לקלבים קטנים כגון צ'יוואווה, ולקשור לפרק היד של הילד או למתניים. יש היום קולרים מעור רך במיוחד, ואפילו כאלו שמרופדים מבפנים בריפוד עדין ונעים.

michal@gal

Active member
מנהל
זה לא מתאים

כי מדובר ברצועות קשיחות. הרצועות שמיועדות לילדים הן גמישות, ומאפשרות הרבה יותר חופש פעולה לילד.

Shampile

New member
מה שבטוח ../images/Emo12.gif

שילד בן שנה וחצי לא ייסתובב 12 שעות על רגליו. כשהוא ירצה לנוח העגלה תהיה פתרון מצויין. כשהוא ירצה לרוץ הילד שלך תהיה חלופה נהדרת לעגלה.

אכדית

New member
12 שעות הילד יהיה קשור?

אני מניחה שהתשובה לשתי השאלות היא לא.

michal@gal

Active member
מנהל
ברור

קצת בעגלה, קצת על הידיים, וקצת יסתובב עם אמא יד ביד עם רצועת אבטחה מחברת ביניהם כדי לוודא שלא ילך לאיבוד.

טלטוש

New member
גם אני בעד עגלה

אני מבינה אותך מהפחד מפני ההעלמויות של הילד, ומבינה גם את הפחד שפתאום הוא יקפוץ לכביש ואני חייבת לספר לך שכבר קרה לי שהבן שלי משך את היד שלו משלי וכמעט קפץ לכביש כי הוא ראה משהו בצד השני. למזלי היה לו אז קפוצ'ון של סווטשרט ומשכתי אותו דרך הקפוצ'ון (כובע - ללא ירושלמים). הפתרון שלי למרחקים קצרים פשוט להחזיק אותו על הידיים אבל מה לעשות הבן יקיר לי הפך להיות כבד מאוד... למרחקים ארוכים כמו טיולים אני תמיד מביאה איתי טיולון ומושיבה אותו, לפעמים למורת רוחו ולמרות מחאותיו

אור2221

New member
גם ככה חייבים עגלה

אין סיכוי להסתובב עם ילד בן 3 (ואפילו 4 או 5) יום שלם באורלנדו בלעדיה. אפשר לשכור במקום.

לדעתי לא מוכרים כאלה בארץ

אני קיבלתי בהשאלה רצועה כזו לקראת יום העצמאות. הלכתי עם שני הילדים לפארק. אגב, בתור ילדה הסתובבתי עם הרצועה על היד בטיול בארה"ב ושום נזק לא נגרם לי.

לא יותר פשוט לחגור אותו בעגלה?

גיא בן 4, ולפעמים כשאני הולכת איתו לקניון או למקומות הומי-אדם, אני שמה אותו בעגלת טיולון (שתמיד נמצאת בבגאז' של האוטו)ובא לציון גואל. מומולץ!

למעלה