מצב
הנושא נעול.
../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

הכרתי אשה שזקוקה לתרומת ביציות, האם אני יכולה לתרום לה, האם בארץ ניתן לתת תרומה, או שבכלל אין חיה כזאת והיא תצתרך לנסוע לחו"ל. תודה ויום נפלא לכולם

lychee 8

New member
תרומה

הכרתי אשה שזקוקה לתרומת ביציות, האם אני יכולה לתרום לה, האם בארץ ניתן לתת תרומה, או שבכלל אין חיה כזאת והיא תצתרך לנסוע לחו"ל. תודה ויום נפלא לכולם
תרומה
ניתן לקבל בארץ תרומה אנונימית בלבד, לכן אי אפשר לתרום למישהי ספציפית

שאלות

שאלות
בשיחה אקראית עם חברים עלו השאלות הבאות- כיצד בחורה צעירה ובריאה יכולה לתרום ביציות? מה כולל התהליך מבחינת התורמת? אם התהליך פשוט- מדוע לא מעודדים ומשווקים אותו כמו תרומת שאר איברים, או לחילופין תרומת זרע? מחכים לתשובותיכם.

גם אנחנו שואלות

שאלות
בשיחה אקראית עם חברים עלו השאלות הבאות- כיצד בחורה צעירה ובריאה יכולה לתרום ביציות? מה כולל התהליך מבחינת התורמת? אם התהליך פשוט- מדוע לא מעודדים ומשווקים אותו כמו תרומת שאר איברים, או לחילופין תרומת זרע? מחכים לתשובותיכם.
גם אנחנו שואלות
להילה חיה , ענין תרומת הביתית בארץ נמצא בתהליכי חקיקה , ואני תקווה שהשלבים יסתיימו ויותר בארץ באופן חוקי לתרום , ברגע שהענין יהיה חוקי יהיה על מה לדבר כמו לעודד בנות לתרום וכו' אין אפשרות לרתום את העגלה לפני הסוסים.

אדוינה

New member
תשובה:

שאלות
תשובה:
כרגע רק נשים שנמצאות בטיפולי פוריות יכולות לתרום ביציות.

אדוינה

New member
נשלח לפני שסיימתי...

תשובה:
כרגע רק נשים שנמצאות בטיפולי פוריות יכולות לתרום ביציות.
נשלח לפני שסיימתי...
תהליך התרומה דורש מתן טיפול תרופתי והתערבות חודרנית מסויימת שבה נשאבות הביציות מהתורמת. נשים בטיפולי פוריות עוברות את התהליך עבור עצמן ויכולות לתרום ביציות אם הן חפצות בכך. חוק תרומת הביציות,המטפל בנשים מתנדבות המוכנות לתרום ביציות,עדיין נמצא בתהליך חקיקה.. תודה על ההתעניינות

בבקשה.

נשלח לפני שסיימתי...
תהליך התרומה דורש מתן טיפול תרופתי והתערבות חודרנית מסויימת שבה נשאבות הביציות מהתורמת. נשים בטיפולי פוריות עוברות את התהליך עבור עצמן ויכולות לתרום ביציות אם הן חפצות בכך. חוק תרומת הביציות,המטפל בנשים מתנדבות המוכנות לתרום ביציות,עדיין נמצא בתהליך חקיקה.. תודה על ההתעניינות
בבקשה.
בהצלחה לכולכם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה