Le Fay

New member
זה באינישמור, הגדול באיי אראן.

האדמה האחרונה באטלנטי עד אמריקה. הייתי בשנה שעברה, מקווה לחזור בקרוב, וזה הרבה יותר קרוב אלייך מאשר אלי - אבל צריך לחצות את הגבול בין צפון אירלנד לרפובליקה

pinkli

New member
לשם אגיע רק אחרי...

ביקור בארץ, ארצות הברית, ואפריקה... נסתפק עם התמונה לפעם הזאת.. --לי--

Le Fay

New member
פשוט ככה:

יורדים בדאבלין, לוקחים את הרכב ויוצאים ל-N1. עוקפים את דבלין מצפון מערב ופונים ימינה ל-N4. ממשיכים מערבה עד את'לון ומשם על N6 עד גולווי (כ-290 ק"מ). נוהגים למרכז העיר, מחפשים את מקום הלינה הזול הכי קרוב שאפשר לכיכר אייר, רצוי עם מקום חניה בחצר. למחרת על הבוקר מתרחצים, אוכלים ארוחת בוקר אירית, נכנסים לאוטו ולוקחים את N56 לכיוון קליפדן. שמים רדיו על התחנה בגאילית ושרים בקולי קולות כל הדרך עד רוסאוויל (35 ק"מ). מחנים את הרכב בחנייה, קונים כרטיס הלוך-חזור לאיילנד פרי'ס, לוקחים ציוד ומעיל חם, הולכים ימינה עד המעגן ועולים על המעבורת לאינישמור. כדאי להזמין מראש מקום באכסניה ולהישאר לפחות לילה אחד, ולהצטייד בבירה ומשהו אכיל במינימרקט לפני שמטפסים לכיוון האכסניה. אין כלי רכב חוץ מחמישה מיניבוסים לעצלים, אין מקומות בילוי חוץ מהפאב המקומי ויש רק מינימרקט אחד וכנסיה אחת; אבל יש שביל ומקומות לטפס אליהם ואפשר לפעמים לתפוס טרמפ חלק מהדרך עם עגלה רתומה לחמור.

Le Fay

New member
../images/Emo9.gif

מתעלים אגרסיות... נכון היום אתה מכבס אותם? אני עברה עלי משאית. תעשי עוד סיבוב עם האוטו, Ons's down but the other's still kicking. כן, הוא נורא חולה, נכון מתוקי? לא שפעת, GMG (גורנישט מיט גורנישט). כמעט נרדם לי בידיים, עכשיו סירנה. מה קרה, החלפת לו בטריות? אז תגהצי אותה למיטה וצלצלי כשאת מוכנה. אישפזתי אותו אצל אמ'שלי לשעה, טיפול בהלם. מה זה ההפגנה במיטה שלי? ילדים מִפֹּה! נ.ב. קשה לי איתם? מפיתום. כשאוהבים הכל קל. לפינקלי באהבה

Le Fay

New member
וואללה. שכחתי שאין יותר "אמא יקרה

לי". לא נורא, אפשר לתת מתנות אחת לשניה: אפשר מיקבץ מהלקסיקון שלך? נעשה החלפות, צריך לרענן את המצאי.

pinkli

New member
הבייבי לא קנה לי כלום../images/Emo10.gif

הדור של היום, כן, בימים שלנו, אמא יקרה לי, יקרה, איזה חינוך!!

גם הבייבי שלי לא..

לעומת זאת מצאתי את עצמי שרה לו הבוקר, "הילדה הכי יפה בגן".. מה יש? היום אנחנו בעידן היוניסקס לא?

Le Fay

New member
תכף מנסה את זה על שלי

אולי הוא יסכים לעזוב את הבית...

pinkli

New member
למה?הבנות עושות את זה מהר יותר?

נהג מונית שלקח אותי לעיר לפני מס' ימים, הודיע לי שאני ברת מזל, שאלתי אותו למה, "יש לך בן שישמור עליך כשתתבגרי" אם זה עודד אותך, יופי, אם לא, אז תדעי שגם לא אותי...

Le Fay

New member
חחח... לא פייר.

למה דמי מור לא היתה צכה לנגב קודם שלוש שנים לשומר הראש שלה? רוצות לקבל אותם מוכנים (ועם קוביות)!

Le Fay

New member
אה, בנות לא צכה לשכנע ש...

אם הן ישטפו מזלג בעצמן לא תיפול להן היד

Le Fay

New member
פסדר, גם אני אוהבת אותם בני שלושים

אבל לא אצלי בבית.

pinkli

New member
אם את לא מלבישה אותו בשמלות

הכל בסדר... (אם את דווקא רוצה, לא אומר לך כלום על זה.

למעלה