pinkli

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

ככל בחורה בגיל צעיר, אני מתענינת ביציאות לילה, עם החבר, מכרים, סרט, קלאב, פאב, מסעדה, או ארוחת ערב עם חברים. לבחורה עם תינוק יותר קשה לצאת, ואחת שלא מסתדרת עם האבא של התינוק, ולבד במדינה זרה, יותר קשה. מה עושים? למשהוא יש רעיון? קשה למצוא ביביסיטר שמוכנה להשאר עד שעות מאוחרות של הלילה, אין לי משפחה כאן, ובאנגליה מצאתי את האנשים כ"פחות מחמים".. ישנם ידידים, "שלום שלום" אך לא הרבה יותר מזה, מה עושים? אלוהים!!! למי יש עצה בשבילי
? --לי--

Old New

New member
זה מה שכתוב לך בכרטיס אישי

מיקודו של סוף השבוע הזה יהיה דווקא בתחום הבית והמשפחה.

pinkli

New member
ומה עוד זה אומר??...

שגם פתרונות ימצאו בסוף השבוע הזה... ?

אני מצדיע ../images/Emo39.gif

שלום לך לי. אני לא יודע אם אוכל לעזור כי מעולם לא היתי במצב כזה,כך שאני לא ממש יכול ליעץ לך מה לעשות. אבל גם אני חש את התחושה הזו של זרות, אני גר בארה"ב כבר כמה שנים, יש לי הרבה חברים אבל אין לי עם מי לצאת לבלוים, כי הדברים שמענינים אותנו הם לא אותו דבר, אנחנו לא חושבים אותו דבר לא מתענינים באותם דברים המנטליות שלנו לא אותה מנטליות. יש לי מעט חברים ישראלים שאני יכול לצאת איתם מדי פעם. לך בתור אם חד הורית הרבה יותר קשה כי גם עם ישראלי יהיה לך קשה לצאת כי יש לך ילד קטן. אין לי ממש מה לומר חוץ מזה שזה הקטן גדול יהיה ובעוד שנה שנתיים (שזה פרק זמן ארוך לבחורה צעירה) הילד יוכל להיות אצל חברים או אצל ביביסיטר. אולי תחפשי קהילה ישראלית בלונדון? אולי תשקלי לעבור לארה"ב?כאן תוכלי למצא מקומות עם הרבה ישראלים וקהילות תומכות. ולבינתיים עד שהילד יגדל. או עד שתמצאי חברים ישראלים. אולי תוכלי לעשות החלפות עם עוד אמהות חד הוריות שאת תשמרי על הילד שלהן והן תשמורנה על הילד שלך? ואני בטוח שיש עוד הרבה נשים כמוך שנמצאות באותה בעיה והן תשמחנה להתחלק במטלה הקשה של טיפול בילד. אני בטוח שיש מפגשים לאמהות חד הוריות ואולי הן תוכלנה ליעץ לך. אך יש לי עוד דבר קטן לומר. אני לא יודע את הנסיבות של הגרושין וכו' אבל אני רק יכול להצדיע לך ולכל האמהות שמקריבות את חיהן למען הילדים. אני יכול לומר לך שאפילו שאת עכשיו מרגישה קשה ועצוב שאת לבד ללא קרוב וגואל אבל בבוא היום את תהיי כל כך שמחה שיש לך ילד בריא ושמח וזהרק בזכות האמא שהקדישה לו את חייה. בהצלחה בדרכך הקשה. ציפור

pinkli

New member
אמהות חד הוריות..

הקבוצות שהלכתי היו בנות שבגילאי 15-17 שנכנסו להריון. לצערי הרב לא הרגשתי נוח בכלל בחברתן, יש להן מדי הרבה מרירות וציניות על החיים.. אני כן משתתפת בקבוצת אמהות שהן מבוגרות ממני בהרבה, יותר נוח לי איתן אך אתה יודע,(או שלא).. כל אחת בתוך עצמה,אך לאט לאט בונים חברה. דיברתי עם בנות על הרעיון אך בנתיים לא יצא מזה כלום. (פגשתי עוד אישה שהיא לבד לאחרונה אך,אך אך... באנגליה אנשים אוהבים פגישות רשמיות ואני לא בן אדם כזה, אך כנראה צריכה לנסות... בקשר לישראלים- בשכונה שאני גרה אלו מס מועט של נשים מבוגרות ועסוקות.. אני בתוך קהילה רפורמית שהם עוזרים לי מעט, ובהחלט זה טוב יותר מכלום.. תודה על התגובה! (כשקמתי בבוקר אמרתי ,מה לפורום ובעיותי... אך אם הגבת,תודה לך..) --לי--

דרושה סבתא מאמצת

בדרכלל זוגות צעירים או אמאות חד הוריות נעזרים בסבתות במקרים שכאלה. ואת יכולה לחפש עבור ילדך סבתא מאמצת. איזו אישה מבוגרת נחמדה וחביבה שתיקח על עצמה את התפקיד הן להנאתה והן לעזרתך. (ואני בטוח שגם את תוכלי לעזור בדברים שונים לאשה שכזו). תוכלי לחפש אחת כזו הן באמצעות מודעות באמצאי תקשורת המגיעים לאוכלוסיה המבוגרת יותר, או דרך הקהילה הרפורמית שהזכרת וכן ע"י הקהילות היהודיות בשכונות, סטנפורד היל וגולדס גרין (אם את בלונדון). לחילופין- את יכולה להסב את בילוייך לשעות האור ובהן, מלבד בייביסיטר, קיימת האפשרות לצאת למקומות שמספקים שרותי שמרטפיה. בנוסף ובמקביל- מומלץ לך להציג את משאלתך\שאלתך בפורומים העסקים בהורות וכדומה באנגליה ובישראל. עדיף בכמה מהם בו זמנית. זה משפר תסיכוים לפתרון איכותי. דבר אחד ודאי אל תעשי. אל תשאירי את הילד לבד. (אנימתארלעצמי שממילא לא היית עושה זאת.) באנגליה שכנים מתלוננים אל מצבים כאלו והילד עלול להלקח ממך. בהצלחה !

pinkli

New member
תודה

הרעיון בהחלט חכם. פגשתי אישה כזו שיש לה ילדה אחת בת 30 ולא מעונינת בילדים, היא מאד רוצה לשמור עליו, אך כמובן צריך לבדוק מהן היכולות שלה, הקטן מאוד מאוד שובב וצריך הרבה כוח איתו... תודה לך שוב. --לי--

Le Fay

New member
מצאתי בייביסטר נהדרת, הגעתי איתה

להסכם על בסיס חודשי ושילמתי חלק מהשכר בשיעורים פרטיים; וכשיצאתי בערבים היא נשארה ללון אצלי. לקח כמובן לא מעט זמן למצוא אותה ולהגיע להסדר נוח לשתינו. חברויות עם חד הוריות אחרות התחילו להועיל להן ולי רק כשהילדים גדלו קצת, כי לאפסן ילד בן שנה אצל מישהו אחר זה לא כל כך מעשי. באופן כללי, בשומקום אנשים לא די חמים כדי לשחרר אותנו מהתחייבויות כוכך מכבידות.

pinkli

New member
"שחרור התחיבויות"

מהנסיון שלי, אנשים נחמדים אליך מאד כשתפגש איתם בפאב, כשעובר אורך יודיע לך מה הוא חושב על מזג האוויר, כשתפגשו במסיבה, אך לא יותר מזה. לא בקשתי משום אדם להביא לו את הילד לשבוע, ואוכל לצאת לחופש, לא בקשתי שיחליפו לו חיתול, ולא בקשתי שישכיבו אותו לישון או יכינו ארוכת ערב. (כן,הייתי שמחה עם כל זה) .....חח קשה לאנשים להחזיר צלצול, או אם התינוק הרס לשכנה את הקצה האוזן של שפן החרסינה שלה, היא פתאום עסוקה ולא יכולה לדבר איתי יותר... לזה אני קוראת:'לא חמים'... ושכחתי לומר ל'מלח השמיים'- אהבתי את התמונה שצירפת.. --לי--

Le Fay

New member
הבה נאמר שהציפיות שלי מאנשים

בתחום הזה נמוכות מאד מלכתחילה. אם תקחי בחשבון שעל רובם לא הייתי סומכת גם אילו הסכימו... ילדים עד גיל שנתיים ומשהו משאירים מעט מאד מקום לחיים פרטיים. יש ילדים שמשאירים מעט מאד מקום לחיים פרטיים עד שהם בני ארבעים וגם אחרי כן, אבל לאלה אפשר להקדיש שרשור נפרד (ואם אפשר, להשאיר אותם בו).

תגידי מה יהיה איתך?

רק להשמיץ? די עייפתי,נגמר לי הכח למחות בתוקף. אמא!!!! תגידי לה!!!! היא צחקה עליי!!!
(אה... אמא....אולי יש לך איזה שלושים (אולי ארבעים) אלף שקל? אני צריך דחוף טוף?) בברכה, סגן-נשיא ועד המיעוטים.

dbutcher

New member
הגם שאתה לא עונה לטלפון

אתה מתנקנק לך בכל מיני צורות

pinkli

New member
חחח

אז אחריות כבדה הפלתי על עצמי, 40 שנה. אולי אתחיל להתפלל ואלוהים יעזור לי.. אננננא אדוני הושיעעעעעע נא............... -- הוא כבר מגיע... (המזכירה הודיעה לי בפרטי)..

Le Fay

New member
ו ה ו א כן יסכים לשמור שעה על הילד

לשחרר אותך לקניות?...

pinkli

New member
מי זה ה ו א?

אלוהים או האבא? שתיהם לא... אולי כן?!??? לא ברור עדיין.. --לי--

Le Fay

New member
חחח... כולם אותו זבל אני אומרת לך

כשצריך להחליף חיתול התפיסה המרחבית שלהם יוצאת מפוקוס (אני לא מבין, תראי לי עוד פעם - איזה קצה מדביקים לאן???), כשהם מתקרבים למכונת כביסה החוש הטכני המהולל שלהם מתנייל (כן, אני יודע שזה לונג דיסטנס. רק תגידי איזה כפתור זה צבעונית), בדרך למגירת הגרביים כושר הניווט שלהם מאבד את הצפון, ואמבטיות? אופס. נתפס לי הגב. מותק, בקטע הזה את לבד, ומזל שזו את ולא אחד מהם.

pinkli

New member
אם את מאמינה שאני טובה יותר...

אז טעית.. כל הכביסה באותו החום, אין הבדל בין צבעוני ללבן! (רק החומר..והפרדת הבגדים) ולטובת הגברים- יש את אלה שיכניסו אותי לכיסם הקטן (לא שזה קשה ככ...)

Le Fay

New member
גם אצלי! אבל כשמשאירה את זה בכתב

למישהו עם טסטוסטרון, זה שלושה עמודים של משפטים קצרים וממוספרים, אחרת מקבלת שיחות חירום באמצע הטיפוס לפסגת דון אינגוס

pinkli

New member
איזה כיף לך!

מתי היית שם? האם תקחי אותי לטיול כשאגיע לארץ?

למעלה