~~top 10~~

West Doll

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif~~top 10~~../images/Emo103.gif../images/Emo35.gif

אז בגלל שמשעמם לי נורא והרגע סיימתי לנקות
(זה היה נורא קשה
) החלטתי לעשות משו נחמד.... כל אחד יכתוב את עשרת הסרטים של אנג'לינה שהוא ה-כ-י אוהב...לא יודעת אם עשו את זה כבר פעם אבל גם אם עשו...מה איכפת לי
ככה נוכל לראות גם מה הסרט הכי שולט
לדעתכם... אז יאללה תתחילו לזרום עם תשובות........!!!! פילמוגרפיה של אנג'י אפשר כמובן לקחת מה-אתר של הקולנוע IMDb

¥EleVatioN¥

New member
שלי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

טוב זה כמובן לא לפי הסדר הכי אוהבת ופחות פשוט אין לי כוח לחשוב יותר מידי אז לפי הסדר של DMDB 1. מר. וגב. סמית' 2. לקחת חיים 3. החטא הראשון 4. טומבריידר 5. נערה בהפרעה 6. אספן העצמות 7. ג'יה 8. מרדף ממוחשב 9. שנות חיל 10. פוקספייר

West Doll

New member
בלעעע

כל הפואנטה היא שמדרגים לפי מה שהכי אהוב ומטה.....תעשי מחדש! תשובתך איננה התקבלה במערכת..!!!

¥EleVatioN¥

New member
מה מה מה../images/Emo129.gif

זה לא פייר ככה! אבל בסדר, בשבילך
1. טומבריידר 2. נערה בהפרעה 3. ג'יה 4. אספן העצמות 5. לקחת חיים 6. החטא הראשון 7. עקיצה בשישים שניות (רואה אפילו שיניתי תשובה
) 8. מרדף ממוחשב 9. מר וגב סמית 10. נשות חיל

ענבר1

New member
אני רק רוצה להגיד לך מס דברים

1-את חלשת אופי0איך נכנעת לחן? איך נפלו גיבורים? (עינב בבקשה אל תצטטי אותי ותגידי כי שמו להם רגליים מובןןןןןןןןןןן)איך? איך? ) 2-צריכה קבלה חברתית(יא חלששששששה) 3-מתכחשת לעצמך (תחזרי למקורות שמך שלהבת לא אורלי) 4-נכנעת ללחץ חברתי (כן חן היא החברה הכוללת) 5-נגררת (הייתי צריכה הרבה בשביל הדרמרטיות) ד"א הממ יש לי מבחן בסוציולוגיה ארגונית אז אני מתרגלת עליך למרות שיש משהו (הרבה משוהים) בדברייך

West Doll

New member
ענבר את רועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ברוגזזזזזזזזזזזזזז.............. לא מדברת איתךךךךךךךךך יותר בחייםםם!!!!!!

West Doll

New member
לאיזה חלק בדיוק?

אההה לא משנה....בעצם הכל היה נגדי
ענבר, את צריכה ללמוד מאורלי

בננה bitch

New member
../images/Emo103.gifוהנה שלי....../images/Emo9.gif

מה שהצלחתי לגנוב לחן מהחדר... 1. אספן העצמות. 2. אלכסנדר. 3. הצלה מעבר לגבול. 4. החיים או משהו כזה. 5. ג'יה. 6. טומבריידר 1+2. 7. נערה בהפרעה. 8. לקחת חיים. 9. עקיצה ב-60 שניות. 10.משחקים מהלב. don't kill me....על טעם ועל ריח אין להתווכח!

למעלה