?GAME FRIDAY

Yo-man

New member
לצערי אני לא משחק בחודש הקרוב

אז אני לא יותר מידי מקושר לחבר'ה שמשחקים ולא יודע מה הם מחליטים, אבל רועי יכול לעדכן (כמו שהוא עשה). פשוט לא רציתי שתחשוב שאני לא עונה לך....

H20Knick

New member
אני אלעד...

הייתי פה הרבה לפני שנתיים בערך, אבל ביה"ס השתלת לי על החיים. בגרויות וכו'. החופש בנתיים לא יצא לי לשחק בגלל עבודה פה ושם, וכל מני שטויות. אבל החלתתי שהגיע הזמן לחזור לשחק. למי שלא זוכר אני בן-דוד של אייל שויצקי...

masada

New member
לגבי המשחק מחר

האם יש משחק מחר בת"א? אם כן איפה ומתי? האם אפשר לבוא ולשחק? אם כן, מה צריך להביא?

lambdeus

New member
המשחק

כמו בכל יום שישי, אנחנו משחקים גם מחר בשעה 11:30, במגרש הרוגבי בספורטק בצפון תל אביב. לא צריך להביא דבר מלבד חולצה אחת בהירה ואחת כהה ומים לשתיה. נתראה במגרש.

masada

New member
קודם כל תודה

בנוסף, אשמח לעוד פרטים לדוג' : האם מדובר ב-touch/flag/full contact? האם לבוא עם נעלי ספורט רגילות או לחילופין עם פקקים?

uri32h

New member
מעט פרטים

המשחק הוא tackle football ציוד דרוש - רק בגדי ספורט וחולצה כהה ובהירה. מומלץ נעלי פקקים, ואם אתה גדל גוף ולא מתכוון לרוץ אלא לשחק הרבה ליין אז עדיף נעליים גבוהות מגן שיניים עוזר בעיקר נגד חתכים קטנים בשפתיים במגע מקרי [כמו בכדורסל] קרם שיזוף מאד חשוב למי מאיתנו שנוהג להשרף בקלות מים מאד חשוב [אם לא תביא לא נורא אני מביא מים עם קרח....]

masada

New member
יש טעם להציע קאר פול?

אני בא מיפו, אז אם מישהו רוצה ו/או צריך הסעה, לי אין בעיה. דרך אגב, יש מקום חניה, או משתמשים בחניון בתשלום של גני יהושוע?

uri32h

New member
תחנה ליד המגרש

ליד המגרש יש חניה לתושבי ת"א אני חושב שזה בחינם וחו"מ יש בצד השני של הירקון חניה בשפע

למעלה