עכשיו שימי לב...ממש השתדלתי לדייק באקורד-כלומר איפה שאת רואה את האקורד מתחיל אז את מתחילה (במידה ואת רואה שהאקורד מתחלף ברווח אז את מחליפה שם X: כי אז זה לא ישמע) בכל מקרה אני לא בטוחה לגבי אקורד EM אני צריכה למצוא משהו יותר מתאים לטון...אני אשחק קצת עם האורגנית שם יותר קל
... בבית השני המבנה זהה לחלוטין צריך לשים לב להעברת האקורדים כי הם ממש משתנים בקצב משונה X:. כמובן כל הזכויות שמורות לאורי גרוס! שיר מצחיק וקליט =].
"כלומר איפה שאת רואה את האקורד מתחיל אז את מתחילה (במידה ואת רואה שהאקורד מתחלף ברווח אז את מחליפה שם X: כי אז זה לא ישמע)" הבנתי שאני מייד צריכה להתחיל עם האקורד אבל לא הבנתי ת'שארXD סליחה על ההטרדה..:/ למרות שניסיתי לנגן ,בקצת אפשר לומר אי הצלחה אבל זיהוי של השיר(XD)אבל אני חושבת שEM באמת לא מתאים למרות שאין לו בעיה ממש רצינית , זה לא לגמרי לא מסתדר. (גם אני חופרת חח =] ) אין לי כוח לקום לבדוק אני ממש עייפה ואני כולי בלחץ כפי שאת רואה אומנם יש חופש אבל יש לי מחר מופע ענק וכרגע חזרתי מחזרות ויש אורחים ואהעעעע אין כוח =/
בסריג מס' 2, אצבע ראשונה (זאת אומרת,השנייה. כי עם האגודל לא מנגנים) על מיתר חמישי בסריג מס' שלוש אצבע שנייה (זאת אומרת,השלישית. כי עם האגודל לא מנגנים) על מיתר שישי ואצבע שלישית על מיתר ראשון פורטים ממיתר שישי..