ש-א-ל-ו-ת

נדב323

New member
עזרה!!../images/Emo206.gif

איך עושים סרטון, אני רוצה לעשות???... תודה..

שירים מהטלנובלה

איך קוראים לשיר ששמו לפעמים ברקע.."i am so in love whith you..... feels like fire"... ואם אתם מכירים עוד שירים ואת השמות שלהם שהיו בטלנובלה, אשמח לקבל!!

הדר222

New member
אתם חושבים שעפר שכטר שמן?

רק תענו על השאלה... אתם חושבים שהוא צריך לרדת כמה ק"ג? זה חשוב.

Velma Kelly

New member
שאלה../images/Emo9.gif

היה פרק עם ציטוטים של יש לך צו? שגרשון אומר לנפתלי.. וגם שניב נתקל במשולת בחדר כושר.. מישהו יודע איזה פרק זה?

יש לי שאלה חשובה../images/Emo70.gif

למה כשאני רוצה להיכנס לאתר טלנובלה בעמ צריך שם משתמש וסיסמא?? רשמתי את הפרטים שלי מתפוז ואני לא מצליחה להיכנס

Lilo the fairy

New member
כאן תוכלי למצוא את הכל../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=1000&c=16&sc=0&ssc=0
מקווה שעזרתי.

שכטרון

New member
כי האתר ירד בינתיים../images/Emo59.gif

הכניסה זה לאחראים של האתר, כנראה. אולי הוא יחזור בקרוב

נאאאטלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif

פטמה

lu4

New member
כן../images/Emo4.gif

עפר כ"כ שמן עד כדי כך שהוא מועמד לריאליטי החדש "לרדת בגדול"... הוא כ"כ שמן עד כדי כך שבמעלית מותר לו לעלות לבד! כ"כ שמן שהוא תופס 2 כסאות בקולנוע.... כ"כ שהוא לא יכול להיות למעלה בסקס! כ"כ שמן שכשהוא קופץ הכריות אויר בנעליים שלו מתפוצצות.. כ"כ שמן שפעם אחת הוא עלה למכונית וניהיה פנצ'ר!

lu4

New member
נראה לי שהתבלבלת..

את מדברת על עפר שכטר, הרבע עוף הבלונדיני הקטן, זה עם הנתונים של הילד? זה שבקושי מראה נוכחות מבחינה פיזית בעולם הזה?! כי שמן הוא לא... אולי קצת רזה.

הדר222

New member
כן אני מדברת על עפר שכטר

אני לא יכולה לגלות, כי לא נעים לי ממנו, ואתם גם בטח לא תאמינו לי.

lu4

New member
לא הבנתי מה את לא יכולה לגלות<?

אני לא מבינה כלום... מה קרה לו? למה בזמן האחרון, הנושא של המשקל שלו נהפך לאובססיה ציבורית?

שכטרון

New member
../images/Emo45.gifנכון../images/Emo4.gif../images/Emo59.gif

אני יודע מה אני אומר, ותאמינו לי שהוא ממש לא אוהב שמדברים על זה!

NINA808

New member
עפר שכטר לא שמן

חוץ מזה עברתי להוט השבוע והספקתי לראות פרקים של טלנובלה בע"מ בוי או די, ודוקא אחלה סדרה ועפר באמת משחק שם טוב והוא ממש חמוד שם וגם טלי שרון... והוא ממש אבל ממש שמן! הוא רזה ונמוך, חח לא ידעיתי שהוא יותר נמוך מטלי שרון, אבל איך זה יכול להיות שלפעמים הוא יותר נמוך ממנה ולפעמים יותר גבוה ולפעמים בגובה שלה, נראה לי שהוא עומד שם על משהו... חחח

למעלה