שתיקות

../images/Emo35.gifשתיקות

מה עושים כשרוצים לדבר אבל נגמרות המילים? גם אותכם זה נורא נורא מפחיד? זה אומר משהו?

לפעמים יש שתיקות טובות

כשלי ולחבר שלי לא היה פתאום על מה לדבר, והרגשנו טוב גם לשבת ולשתוק ביחד אז ידענו שזה זה. לא תמיד שתיקה זה רע, לא צריך ישר להיבהל

לאילו שתיקות הכוונה?../images/Emo12.gif

לפעמים ממש נעים לשתוק ביחד, כאילו הכל ברור ואין בכלל צורך במילים שיכניסו את כל מה שבלב למסגרות צרות, המבט, המגע, הלב אומר הכל... לפעמים יש המון מה לומר וכלום לא יוצא, הלם קרב שכזה... אני לא ממש מכירה מקרוב מצב שנגמרות המילים, מילים דווקא יש לי בשפע. אבל כמה שאני חושבת על זה יותר, נראה לי שמילים יותר מפחידות משתיקה, שתיקה אפשר לתקן, מילים לא. אי אפשר לקחת אותן חזרה...

אקווה

New member
איזוטרית יקרה....

ובכן..... תמיד אפשר פשוט לסיים את השיחה... למה לקחת ללב הכל כל כך קשה? מה כבר קרה? קורה שאין מה לומר - עייפים, סחוטים מיום עבודה, עייפים נפשית מארועי היום, שלשום ומחר ועוד סיבות שונות שונות ומשונות משונות (במחיר סופר סופר סופר אטרקטיבי). אז מסיימים שיחה יפה ומדברים אח"כ/מחר-כך שוב. לא קרה כלום. זה קורה במשפחות הכי טובות והכי חולבות (מילים). לא צריך לנתח כל דבר ולנפח כל דבר. טוב לא יוצא מזה. הייתי גם שם. זה עוצר את הקשר במקום לתת לו לזרום. הניחי, הרפי. תהיי את. אם אין מה לומר היפרדי בחביבות (אמא קוראת לי, יש לי בננה באוזן, אח שלי צריך את הטלפון, אני צריכה להוציא את הכלב/לקנות חלב/לתלות כביסה - כל דבר קט, מותק. ותדברו אח"כ כשיהיו יותר נושאי שיחה, יותר פתיחות, פחות עייפות, יותר כיף. וסליחה אם אני קצת צינית, זה בגלל הנסיון שהיה לי בקטע הזה. וכמו שאמרו גדולים ממני: למה לי לקחת ללב? יש לי דברים אחרים בראש. אז אותם תלכי לעשות כשאין לך הרבה מה לומר. ואת תמיד יכולה להגיד לו שנחמד לך לדבר איתו...(הציניות הרגה את החתול...:)) בהצלחה!

מסכימה אך חולקת

קורה שאין כח לדבר. קורה שאין מצב רוח לדבר. קורה שסתם לא בא. קורה שהראש עסוק באלף ואחד דברים קטנים ומטרידים ולא רוצים לקטר ולרטון. קורה. ובאמת שאין צורך להתפס לזה, סוגרים את השיחה ומדברים בהזדמנות אחרת כשיותר נח. לא סיפור. זה הופך לבעיה רק אם הופכים את זה לבעיה. אבל, וזה ואחד אבל לא מבוטל, אם אין לכם על מה לדבר בכל השיחות ולפעמים גם בפגישות, או אז זה כבר סיפור אחר לגמרי. אם אין לכם תחומי עניין משותפים או שאתם לא על אותו גל אז זה כבר אישיו.

smd

New member
תשובה שתשמח אותך.

היי. כשרוצים לאמר ונגמרות המילים אז... יוצאים לחוף הים לטיול ערב עם גביע גלידה ביד ושותקים. אל תשאירי את עצמך מופתעת אם לפתע תישבר השתיקה. או אולי אין יותר מה לאמר בערב שכזה ונותנים לזמן את שלו. זמן זו מילת המפתח בחיים. מי שנותן לעצמו או לבן זוגו זמן אוהב את עצמו. שלומי הידיד הנאמן שלך בכל עת.

אקווה

New member
מי שנותן לעצמו או לבן זוגו זמן אוהב

את עצמו???? מאיפה זה בא? זה נשמע כמו איזו עצה מספר כמו "איך להרגיע את הנפש שלך ולומר לעצמך שדברים בסדר גם שכשהם לא". או: "איך לטמון את הראש בחול". נורא תיאורטי. ברור שצריך זמן וזמן הוא הרופא לכל דבר והכל עניין של זמן עם דנה ברגר אבל בפועל דברים לא עובדים ככה תמיד. נורא יפה ומתייפייף לומר את זה. כמעט כמו לכתוב בכרטיס שאתה בן 28 כשאתה בעצם בן 40. ושלוש. וסליחה על העצבים. זה פשוט אחד הדברים השנואים עלי. סורי.

אקווה

New member
ואגב - מחכה לך מסר......./images/Emo3.gif

סורי ניצת, הייתי חייבת הוא פשוט דורש את זה!!!

voguemaster

New member
יש לי הערה

כבר דיסקסנו את העניין של הבחור מכמה כיוונים. הוא רוצה לשמור על הפרטים שלו כמו שהם, זה עניינו. יכול להיות ששנוא עלייך השקר הזה, גם עליי באופן אישי, אבל זאת זכותו ואני צריך לבקש ממך להפסיק לנסות לחנך את הבנאדם. נדמה לי שהוא מבוגר מדי בשביל זה... אלי

אקווה

New member
אבל לא מבוגר מספיק כדי

להודות שהוא מבוגר.... נו טוב, שיהיה. אנ לא אשנה את העולם, אני יודעת. הבעתי דעתי, זהו. לא נכנסתי לעובי הקורה. ואגב - זה הוא שבחר ללכת. כנראה הבין שמשהו פה לא היה בסדר... שים לב גם לזה.

voguemaster

New member
אני יכול לתת שתי סיבות לזה.. ../images/Emo13.gif

1. בנאדם לא אוהב להישאר איפה שלא רוצים אותו. 2. ראה שמבנות הפורום הזה הוא לא ישיג יותר כלום.. חחח

אקווה

New member
אני שמחה שאפשר

לסגור את הנושא בחיוך.... ועכשיו אדוני יכול לעזוב את המקום...

למעלה