אוףףף השם הוא עברי!!לא עיברי... מתי אנשים יבינו?!?!?
ח חולה על גנגו New member 27/2/07 #20 תשובה.. אם אני לא טועה אז קוראים לו מייק.. והוא מוושינגטון. אבל לא נראה לי שהם עדיין יחד.. מקווה שעזרתי
תשובה.. אם אני לא טועה אז קוראים לו מייק.. והוא מוושינגטון. אבל לא נראה לי שהם עדיין יחד.. מקווה שעזרתי
B bibi23 New member 28/2/07 #22 סליחה על הודעה חדשה אין לי מושג איפה לרשום אותה אז פתחתי חדשה אז ככה מישהו יודע על איזו הופעה של עברי שמתקיימת בראשון לציון יום שבת?? כי אמרו לי שכרטיס עולה 20 שקל מהשעה תשע עד חצות וזה נשמע לי הזוי עברי לוקח 20 שקל להופעה??
סליחה על הודעה חדשה אין לי מושג איפה לרשום אותה אז פתחתי חדשה אז ככה מישהו יודע על איזו הופעה של עברי שמתקיימת בראשון לציון יום שבת?? כי אמרו לי שכרטיס עולה 20 שקל מהשעה תשע עד חצות וזה נשמע לי הזוי עברי לוקח 20 שקל להופעה??
ב ברוש15 New member 28/2/07 #23 קודם כל באמת שלא חסר מקום לנצל"ש בו.. דבר שני אכן יש הופעה כזאת..וכמו שכבר את יודעת היא בראשון לציון.. זו הופעת להיטים וכרטיס עולה 20 ש"ח...
קודם כל באמת שלא חסר מקום לנצל"ש בו.. דבר שני אכן יש הופעה כזאת..וכמו שכבר את יודעת היא בראשון לציון.. זו הופעת להיטים וכרטיס עולה 20 ש"ח...
ע עייינת New member 1/3/07 #26 שאלה. מישהו יודע עם נשארו כרטיסים להופעה באוניברסיטה שבוע הבא? ואם כן.. מתי בערך זה ייגמר?
S shushi5 New member 1/3/07 #27 לי יש שאלה../images/Emo70.gif מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את המילים של השיר "the man i love" של עברי?
לי יש שאלה../images/Emo70.gif מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להשיג את המילים של השיר "the man i love" של עברי?