שש"מ

Angel from Dark

New member
ממ זה לא ממש שאלה..

אלא יותר סוג של עזרה.. אני קוראת סמויה פה כבר דיי הרבה זמן, וכן גמאני מעריכה את עברי. עכשיו נתנו לנו עבודה בבצפר, לעשות מן עבודת יצירה [על בריסטול וזה] ולבטא סוג של סובלנות. ישר חשבתי על הקהילה ההומו-לסבית, שאצלי בבצפר לא ממש מקבלים.[איכס הומואים, עברי ההומו הזה וכאלה] אני לא חלק מאותה קהילה אבל בתור הקהל של עברי, זה דיי מפריע לי שלא מקבלים אותם. הבנתי שיש פה כמה אנשים יצירתיים בפורום.. למישו אולי יש רעיון איך אני יכולה לקשר את זה לעברי? ממ תודה למי שיעזור.

liron010

New member
יש לי רעיון,

את יכולה לעשות משהו עם דגל הגאווה, לשים תמונות של אנשים מפורסמים ומוערכים, ויחד עם זאת גאים, דוגמת עברי המצויינת [דנה אינרטנישיונל, ואחרים], לכתוב בקצרה, ממש מספר מילים שמתמצטות את הקריירה שלהם [זמר השנה \ מקום ראשון באירווויזיון] ולסכם את זה במשפט האומר משהו בסגנון של כיבוד האדם באשר הוא אדם מקווה שעזרתי =\

אני דווקא הייתי הולך על

קשת בענן, שמסמלת כמובן ברית, הסכמה וקבלה, ועל הפסים לכתוב שמות של מפורסמים מהקהילה

NOFAR77

New member
הפרסומת של עברי בפלאפון

מישו יכול לתת לי את הקישור לפרסומת של עברי בפלאפון??? תודה!

אני גם אשמח לקישור אם למישו יש..

כי לאחרונה אין לי ממש גישה לטלויזיה.. תודה

שלי פאר

New member
משהו חשוב בבקשה

סורי שאני לא משרשרת אבל יש לי שאלה ממש חשובה נכון עברי עשה עם עופר ניסים חידוש לאיזשהו שיר ישן אז באתר של עברי רשום שאפשר למצוא את השיר בדיסק החדש של עופר אתם יודעים אם הדיסק כבר יצא?! תודה רבה שלי פאר

עברי עשה טירונות,

השתבץ לתפקיד של עוזר אפסנאי, מה שלא התאים לו. הוא שירת בתפקיד שבועיים, והשתחרר מהצבא.

הייתי כמעט בטוחה שלא :)

מתאים לו לא להאמין.. אוף יש מלא דברים שאני רוצה לשאול אותו חח
הלוואי שיסדרו שהוא יענה על שאלות פה או משהו, זה יכול להיות ממש נחמד...

למעלה