סורי אבלללל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייייי....
ה האגוש New member 18/10/06 #42 ../images/Emo127.gif יאפ, הברזה ממבחן מסכם בהיטוריה ב' אבל יהיה מועד ב', לא נורא
ש שירלי קטש New member 19/10/06 #48 אני ואתם יכולים להבריז מהלימודים ואני עם 39 חום חייבת לבוא לקורס בפלאפון אף על פי שהמדריכה מתחשבת בי אני חייבת לבוא
אני ואתם יכולים להבריז מהלימודים ואני עם 39 חום חייבת לבוא לקורס בפלאפון אף על פי שהמדריכה מתחשבת בי אני חייבת לבוא
M Margarita chum New member 19/10/06 #49 המ, "מתחשבת"?!../images/Emo122.gif פורום גאוות נשים זה לא כאן. הגר, תעלי לבחורה קישור בבקשה.
M Margarita chum New member 19/10/06 #51 האג-לוחמת-סנפיר-שלי../images/Emo61.gif../images/Emo221.gif אני מתנצלת. את צודקת. העיקר שהתקבלתי למדריכת חיל הנדסה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ נ.ב- מאמי המבחן באיסלאם ביום ראשון, אז איך גם המבחן בהבעה!?!?!? פאק. כולם להירגע ודחוף- קאיה הולכת לישון........... לילה טוב רועי .
האג-לוחמת-סנפיר-שלי../images/Emo61.gif../images/Emo221.gif אני מתנצלת. את צודקת. העיקר שהתקבלתי למדריכת חיל הנדסה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ נ.ב- מאמי המבחן באיסלאם ביום ראשון, אז איך גם המבחן בהבעה!?!?!? פאק. כולם להירגע ודחוף- קאיה הולכת לישון........... לילה טוב רועי .
ש שירלי קטש New member 19/10/06 #63 כפרה דיברתי על המדריכה שלי בקורס בפלאפון והיום המדריכה של שירות לקוחות עושה לה : "לירון תראי איך הכיתה במצב כפית" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כפרה דיברתי על המדריכה שלי בקורס בפלאפון והיום המדריכה של שירות לקוחות עושה לה : "לירון תראי איך הכיתה במצב כפית" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ב ברוש15 New member 19/10/06 #56 ../images/Emo127.gif אומנם לא ממסכם בהיסטוריה ב' אבל ממבחן חשוב באנגלית
S sharwan New member 19/10/06 #60 כתוב בלוח ארועים ../images/Emo9.gif יש בלוח ארועים את ההופעות הקרובות וגם באתר הרשמי של עברי כתוב
ב ברוש15 New member 19/10/06 #61 ../images/Emo26.gif היום בOSHI OSHI בהרצליה אבל הכניסה מגיל 22.. ביום שבת באמפי וואהל בתל אביב.. וב26 באשקלון בהיכל התרבות
../images/Emo26.gif היום בOSHI OSHI בהרצליה אבל הכניסה מגיל 22.. ביום שבת באמפי וואהל בתל אביב.. וב26 באשקלון בהיכל התרבות