תודה רבה :)
מ משו אמיתי New member 16/10/06 #6 איי, שיר יפה. ../images/Emo99.gif הממ, אין ממש איך להשיג את השיר.. הפסקול של הסרט, לצערי, לא יצא לחנויות.
איי, שיר יפה. ../images/Emo99.gif הממ, אין ממש איך להשיג את השיר.. הפסקול של הסרט, לצערי, לא יצא לחנויות.
1 1Rusty New member 16/10/06 #10 באמת שיר יפה ולמה הפסקול לא יצא לחנויות עדיין? למעט הפסקול אין שום דרך להשיג את השיר הזה? איך קוראים לו? מי מבצע אותו?
באמת שיר יפה ולמה הפסקול לא יצא לחנויות עדיין? למעט הפסקול אין שום דרך להשיג את השיר הזה? איך קוראים לו? מי מבצע אותו?
מ משו אמיתי New member 16/10/06 #11 זה לא *עדיין*, הפסקול לא ייצא בכלל לחנויות.. לא ברור למה, פשוט לא ייצא. לשיר קוראים Flowers, הביצוע של עברי ותום.. אם תשיג אותו, let me know..
זה לא *עדיין*, הפסקול לא ייצא בכלל לחנויות.. לא ברור למה, פשוט לא ייצא. לשיר קוראים Flowers, הביצוע של עברי ותום.. אם תשיג אותו, let me know..
פ פרגמנטית New member 17/10/06 #19 אני מהסמויים....../images/Emo197.gif השיר בשלמותו כנראה לא ניתן להשיג, העליתי את החלק מהסרט של השיר. נראה לי שגם זה משו...יותר טוב כמעט מכלום.
אני מהסמויים....../images/Emo197.gif השיר בשלמותו כנראה לא ניתן להשיג, העליתי את החלק מהסרט של השיר. נראה לי שגם זה משו...יותר טוב כמעט מכלום.
1 1Rusty New member 17/10/06 #24 חבר'ה, זה לא הולך ככה שמישהו ידבר עם עברי שישחרר ת'יצירה הזו. באמת....