שש"מ

1Rusty

New member
שיר של עברי

אני אשמח לקבל כל עזרה בהכוונה לשיר של עברי לידר מהסרט "ללכת על המים" יחד עם תום (טום?) FLOWERS. --ריענון קצר, זה השיר ששרו ממש לפני שהאח והאחות עלו לשיר את סינדרלה רוקפלה--. אני ממש ממש אשמח לכל שביב של עזרה. תודה :)

Naych

New member
../images/Emo35.gif שש"מ ../images/Emo35.gif

שרשרו לכאן את כל השאלות השונות

matanky1

New member
אממ

היה באתר הזה youtube קליפ של עברי לידר בסרט יוסי וג'אגר "בוא" אז הוא נעלם כזה פתאום... ולמרות שאני מוריד את הסרט הזה והוא כבר על 91.9% ומשום מה נעצר חחחח אז אני רוצה בכול מקרה שיהיה לי רק את הקטע הזה אז אם מישהו יודע אני אשמח לקבל עזרה =] תודה לעונים בהיי

Naych

New member
מתן...תשמע..

אני ממש שמח בשבילך שאתה מוריד את יוסי וג'אגר, באמת, תהנה לך :] אבל... אכפת לך להפסיק לשתף אותנו בהורדות שלך? באמת, באמת בבקשה... תקנון הפורומים אוסר על כך, וגם אנחנו המנהלים.. אז תתחיל לשתף איתנו פעולה? תודה!

matanky1

New member
חחחח אף אחד לא אמר לי שאסור

אז המשכתי
ואני לא משתף אותכם בהורדות שלי פשוט הורדתי את הסרט רק בגלל הקליפ... אבל בכול מקרה אני לא ימשיך.... ואפשר להיות קצת יותר נחמדים לא תמיד לעקוץ !!! ותודה על הקישור..

באמת שאני חושבת,

שאם תמשיך לעבור על חוקי הפורום, תיאלף להיות מועף מפה. פשוט שבא לי להתפוצץ כשאני קוראת כל הודעה שאתה כותב.

היא לפחות משלמת כסף ולא מורידה. ../images/Emo6.gif

טובטוב דיי, עוד מעט יתחילו למחוק לי הודעות.

vered151

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

booba 1

New member
שאלה

רציתי לדעת אם ידוע למישהו מתי יכלו ההופעות חורף? תודה מראש

לא בקטע של לתקוף או משהו..

אבל באמת, מה זה חשוב?
כאילו.. יש הופעות כרגע, לפעמים באולמות, לפעמים בישיבה, סביב אותו פלייליסט, פחות או יותר.. מה זה משנה אם קוראים להן "הופעות קיץ" או "הופעות חורף"? זה לא שההופעות שיש עכשיו הן רק בפסטיבלים כאלה, הופעות של 10 שירים, כמו שהיה בקיץ הקודם.. אז באמת, מה זה כל כך משנה?
ובקשר לשאלה שלך. לא ידוע מתי הן יתחילו, וגם לא ידוע אם בכלל יהיו הופעות חורף [בקונספט שהיה שנה שעברה].. וברגע שזה יתחיל להתפרסם, אני מניחה שיעדכנו באתר הרשמי.

...

אני באמת לא מבינה מה הקטע בלפתוח את זה ולנתח. היא כולה שאלה שאלה, ואני מבינה שאת לא תוקפת [או סתם מסוקרנת] אבל מה זה כל כך חשוב לך? היא התכוונה לקונספט של הופעות מלאות, הופעות ישיבה עם פלייליסט שקט. היא רק שאלה אם למישהו יש מושג מתי זה יתחיל. ענו לה, נגמר הנושא.

RainbowL

New member
ברור שמשנה

הופעות חורף זה ה-דבר בחורף. (לפחות בקונספט של שנה שעברה, עם החימום באולם
)

למעלה