שש"מ

NightMaster

New member
עברי בגולדסטאר Zappa

מישהו היה בהופעה של עברי בזאפה מתישהו? זו הופעה כמו שאר ההופעות שלו? שווה ללכת?

sari8

New member
שאלה

למישהו יש את המילים לשיר boys gust wonna have fun??

pathatic

New member
שאלה לי אליכם...

חברה שלי אמרה לי שיש ביום חמישי הקרוב 31.8 הופעות חינם (בניהם עברי לידר, אחרת לא הייתי שואלת פה) לכבוד תושבי הצפון והחיילים, וזה חינם לכולם, וזה אולי ברעננה. יש כזה דבר??? מישהו שמע על זה? או שאני הוזה??? תודה!

Alin15

New member
יש לי שאלה

למישהו יש את המילים של השיר "The Man I Love שעברי מבצע בסרט "הבועה"? בתודה, אלין.

booba 1

New member
אני לא הייתי

אבל אני מתכוונת ללכת מתישהו זה הופעת פסנתר ושמעתי שמאוד מומלץ ללכת

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif

אבל זה חינם רק לחיילים..אם אני לא טועה את יכולה להיכנס רק על חייל/ת..

pathatic

New member
../images/Emo6.gif

תמצא לי חיילת שתסכים שאני אעלה עליה ואז אני אוכל להיכנס "על חיילת" כמו שאמרת חחח... תודה אגב...

ברוש15

New member
את יכולה לנסות חייל../images/Emo3.gif

נו והבנת למה התכוונתי..*עם לא על

pathatic

New member
כמובן שהבנתי...

אבל השתעשעתי לי קצת... וכרגע אני חושבת שאעדיף חיילת על פני חייל

אז ככה../images/Emo9.gif:

זה שונה מההופעות האחרות, אבל זאת הופעה מצויינת
אני כ"כ נהנהתי, זאת הופעה עם הרבה יותר שטויות של עברי ואם השירים הפחות מוכירם שלו, אבל היפים ביותר
, מומלץ בחום

Naych

New member
בהחלט שווה ללכת.

חד משמעית... תשמע.. הופעת פסנתר... רק עברי והפסנתר. (נראה לי מובן
) אתה שומע הרבה ממנו, מהקול שלו, מהכישרון שלו... זה כיף. אתה יכול להתחבר למוזיקה יותר מ..ה.. אממ..גישה הרגועה? מדהים, מומלץ, הייתי כבר פעמיים
אגב הוא שר שירים לא שלו לרוב..
בקיצור לא תצטער.

../images/Emo35.gif שש"מ ../images/Emo35.gif

אם יש לכם שאלות בנוגע לעברי לידר, שרשרו אותן לפה, ואנחנו נשתדל לענות על הכל.

בוסקו3

New member
שאלה לגבי אחד השירים של עברי

שלום אני בחור חילוני בן 24,החברה שלי היא דתייה והיא מעריצה של עברי לידר אבל היא אמרה לי שיש לו שיר בשם "אלף בנות דתיות" שפוגע במגזר הדתי והיא קצת התאכזבה ממנו,אז בקיצור מישהו יודע במקרה על מה השיר מדבר באמת והאם זה נכון. תודה

לא, עבדו עלייך.

כן, יש שיר כזה, אתה מוזמן לקרוא פה את המילים שלו. "זה שיר שחשוב להגיד, שהוא נכתב לקבוצה של אנשים שחושבת שיש לה מונופול על האמת בגלל שהם מכירים איזה ספר שמישהו כתב, והם מחליטים שהם יכולים להגיד לכולם מה נכון ומה לא נכון ומי צודק ומי לא צודק, ומה שהשיר הזה אומר שגם הם וגם אנחנו, אותו דבר. בלילה, כשהעיניים נעצמות ואין שליטה, אותו דבר". על זה השיר מדבר.

ההפך

ששאלו אותו את השאלה הזאת הוא ענה כך: "כתבתי את השיר הזה בתקופה שבה היו הרבה מאוד אמירות של אנשי ציבור דתיים שמאוד הפריעו לי ומה שהשיר הזה מנסה להגיד הוא שבעצם כולנו אותו הדבר..."

למעלה