כן, אבל זה לא באיכות משהו... =\
ד ד ו ב ד ב נ ה New member 29/6/06 #22 מישהו שמע על ההופעה במועדון הורטיגו ברמות דוד ב- 14/7.... אז למי שיודע.. זו הולכת להיות רק הופעה או שתהיה מסיבה והוא יתארח במועדון להופעה??? ו.. מכירים יחצנים?
מישהו שמע על ההופעה במועדון הורטיגו ברמות דוד ב- 14/7.... אז למי שיודע.. זו הולכת להיות רק הופעה או שתהיה מסיבה והוא יתארח במועדון להופעה??? ו.. מכירים יחצנים?
נ נועמופ New member 29/6/06 #27 מה כ"כ דחוף בזה? :-* כותבים את זה לפחות 3 פעמים בשבוע בפורום, למה לא לחפש קצת אחורה. בכל אופן, זה האימייל - [email protected]
מה כ"כ דחוף בזה? :-* כותבים את זה לפחות 3 פעמים בשבוע בפורום, למה לא לחפש קצת אחורה. בכל אופן, זה האימייל - [email protected]
ש שוחי15 New member 30/6/06 #44 אין נושא אז מאיפה אני צריכה לדעת שפירסמו פה 3 פעמים את האימייל שלו...???!!
ה הקור יגמור אותי New member 29/6/06 #28 אהמ. ../images/Emo41.gif מישהו יודע איך לעזאזל חוזרים מאשדוד אחרי ההופעה?
Y yosi lanetzach New member 29/6/06 #36 עד אור הבוקר אין תחבורה ציבורית בחזור, הברירה היחידה להישאר עד 5 לפנות בוקר!..
L LinKerBel New member 29/6/06 #31 זה באיזור תעשיה צפוני או באיזור תעשיה קלה (ככה כתוב באתר של אגד..)?
א אחינועם שאקי New member 29/6/06 #32 אמממ אני חוזרת לירושלים אחרי ההופעה יש הסעות הלוך חזור לירושלים זה עולה 50 ש"ח! ב-7 בערב צריך להיות בבנייני האומה. טל':0542222230!!! יש פה מישו שקנה כרטיס ויש לו איך לחזור והוא בטוח בא???
אמממ אני חוזרת לירושלים אחרי ההופעה יש הסעות הלוך חזור לירושלים זה עולה 50 ש"ח! ב-7 בערב צריך להיות בבנייני האומה. טל':0542222230!!! יש פה מישו שקנה כרטיס ויש לו איך לחזור והוא בטוח בא???
N Naych New member 29/6/06 #35 [email protected] זה, לא? גם אם לא תכתבי דחוווווווווווווווווווווף יענו לך